Cookie- og Privatlivspolitik

Lights Out

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles urovækkende, angst-og gyserpræget grundstemning. Den indeholder talrige uhyggelige scener, hvor en familie, heriblandt et barn, skræmmes af et dæmonisk væsen, som hjemsøger dem. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
21.07.2016
| |
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lights Out
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Gyseren 'Lights Out' handler om den unge kvinde, Rebecca, der forlader sit barndomshjem i den tro, at hun én gang for alle kan slippe fortidens rædsler.

Som barn var hun aldrig klar over, hvad der var virkelighed eller fantasi, når lyset blev slukket, og nu oplever lillebroren Martin samme uforklarlige hændelser.

Væsnet fra barndommen viser sig at have tilknytning til deres mor, og Rebecca sætter sig for at komme til bunds i sandheden om skabningen. Imens er hun i overhængende livsfare, når mørket falder på...

'Lights Out' er baseret på instruktøren David F. Sandbergs kortfilm af samme navn, der i 2013 modtog priser for sit originale påfund og foruroligende stemning. Gyseren er produceret af James Wan, der selv er kendt for de uhyggelige Saw, Insidious og Nattens dæmoner. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (260 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "På alle måder uhyggeligt ringe." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • BT

    "Ligesom den oprindelige idé er historien enkel, men velskrevet og effektiv. Og 'Lights Out' fungerer efter hensigten." (Henning Høeg)

  • Politiken

    "Hvis en horrorfilm først og fremmest er til for at fucke nerverne op, så spiller Sandberg slagbas på vores." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bente

Havde kun hørt godt om den, men der var næsten ingen gys !!!

Herculadedrik

Der er langt mellem noget der virker, men min og min bror var sgu underholdt, en god gyser, der holder sig det simple og får det til og virke.., så det var en god oplevelse af for det først se en god gyser og for det anden, af det var i biografen, hvor gyser efterhåndene er en sjældenhed. (ihvert de gode ;-) )

vil anbefalde denne....

Ziegler

Det er en ok gyser, men plottet var forudsigeligt og hurtigt blev monstret afsløret og gjort menneskeligt. Det var lidt ærgeligt, men jeg fortryder alligevel ikke at jeg tog ind og så filmen. Så derfor synes jeg, at filmen er ok. Ikke forfærdelig, heller ikke fantastisk eller nyskabende. Bare ok.

Yasmin

Gik i biografen med forventningen om at denne film ville være super fed. Jeg blev desværre mere end skuffet. Historien virker usammenhængende og alt eskalere lige hurtigt nok. Jeg er desuden skuffet over at selve monstret egentlig ikke var særlig godt lavet. Personligt vil jeg ikke anbefale den og mener egentlig at den var under middel. Derudover var traileren alt hvad der var fedt i filmen.

DJT

monsteret ikke godt lavet??
Det var ikke "lavet", det var make up, det var ikke CGI...

Yasmin

Jeg ved det ikke var cgi. Har set hende i andre film, men den make up var bare ikke up to standard. Har set YouTube folk som gør det bedre. Desuden er jeg stor fan af programmet face off så, igen, ved jeg godt hvad der foregår bag kulisserne. Jeg holder stadig fast i at makeuppen ikke var godt lavet/lagt.

DJT

det skulle jo ikke være et "monster", som du skriver, det var en dame.

Probablywhoiamuser/1118022

Filmen indfriede mine forventninger, da den var henad noget der kunne være originalt, og samtidig var en af de mest uhyggelige film jeg har set. Historien var interessant, kunne have været forklaret meget bedre, men fangede stadig seeren. Og havde skuespillet været i top havde endnu stjerne blevet givet.

lucky_iqbal93

Er en af de største gyser og skrækfilm fan fra nyere tider, så selfølgelig skulle denne også ses.

Med Nattens Dæmoner 2, beviste James Wan endnu en gang at han holder standarden højt. Den levede på alle måder op til forventningerne, og gysere baseret på eksorcisme er helt klart det bedste.

Selvom det er andre der er andre direktører, producenter osv til stede, så vil Wan altid stjæle billedet, når han er med over en gyser film. Wan holder hovedet højt og viser at han også kan andet udover eksorcisme. Det beviste han med fx med Saw filmene og Annabelle. Men for meget af noget er sjældent godt, derfor synes at det bliver for meget af det samme, med Wan på holdet. Gyser film var gode før ham og vil være gode længe efter at han smutter igen.

Lights Out er ellers et nyt pust i gyserens ældste trick. Frygten for hvad der gemmer sig i mørket kan alle relatere til, og Lights Out har ovenikøbet en god historie.

Jeg kan se på mange andre hjemmesider, at filmen er blevet kritiseret for at ende "lykkeligt", da det er gyserfilmenes tradition at holde spændingen oppe og slutte med en åben slutningen. Jeg synes at gyserfilm sagtens kan slutte lykkeligt og stadig holde spændingen oppe.

Lights Out for 4 ud 6.

Claus

Gode gyser er rigtig svært at finde nu til dages, men nu er vi på rente kurs endelig. Lights out er baseret på en stemplet ide og stammer fra en video af samme ide, jeg kan rigtig godt lid den video så jeg have rigtig god følser samt en god mave fornemles og jeg er glad for at sige at filmen ikke skuffer (for mig) filmen byger nok på en stemplet ide men den er vel skivet har med interessante Character samt gode øjeblikke og ikke kun jumpscaret samt høje lyde fartisk gør alle skuespillerne et godt arbejde sikkert der er ting der kan forberet men det er der altid. især drengen rigtig godt skuepil (Gabriel Bateman) også til (Teresa Palmer) som spiler store søster. alt hvad jeg forvendette skete plus mere som gyser fan er jeg rigtig glad for filmen, som filmanmelder også tilfreds stillet så Lights Out får 4 uf af 6 en most se film. lille sjovt historie under en scene hvor en mand bliver jaget finder han sin mobil frem for at lyse på spøgelset kommer der en kometer fra en "han fanger pokemoner" et spørsmål hvorfor?? bare ikke sjovt..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.