Cookie- og Privatlivspolitik

Life Itself

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående psykologisk dramatisk stemning. Selv om den primært er præget af scener med dialog, indeholder filmen også en række scener med voldeligt indhold: En hund ses aflivet, liggende på et gulv. En person skydes i knæet. En person rammes varselløst af en bus og bløder. En person skyder sig selv i hovedet med en pistol. Da det voldsomme imidlertid beskrives kortvarigt og i øvrigt er omgivet af rolige scener, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
22.11.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Life Itself
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Det romantiske drama 'Life Itself' følger en række forskellige menneskeskæbner, der er forbundet som kun livets uransagelige veje kan forbinde dem.

På tværs af generationer stifter vi bekendtskab med bl.a. det stormende forelskede par Will og Abbey, ungdomsoprøret i pigen Dylan, der udfordrer sin bedstefar, og et spansk trekansdrama under varme himmelstrøg.

'Life Itself' er lavet af Dan Fogelman, der har fået stor succes med den Emmy-vindende dramaserie 'This is Us' og tidligere har skrevet den romantiske komedie Crazy, Stupid, Love.

Filmen er en ensemble-fortælling, der i stil med værker som Love Actually og Short Cuts har flere hovedkarakterer, og fokuserer på de store følelser og begivenheder i livet fra fødsel over kærlighed og sorg til død. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ikke at der er noget galt med budskabet. Problemet er bare, at manuskriptet hverken er overraskende eller morsomt. Det er primært tragisk." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "... Det er som om, man ser en to timer lang Merci-reklame ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "... et eksistentielt drama på Gajol-æske-niveau ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... Fogelmans pertentlige manuskriptkonstruktion ender som ufrivilligt komisk sæbeopera." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "De narrative kunstgreb – og der er hele batterier – forfører i begyndelsen. Så følger fiktionen en dykkende kurve." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karin

Men man skal lidt langt ind i filmen før den overhovedet giver mening...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.