Cookie- og Privatlivspolitik

Life of Brian (1979)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Life of Brian
|
Versioner: se alle
40 års jubilæum (u/ undertekster), Originalversion, Særvisning, Særvisning
|
Billetter

I komedien 'Life of Brian' fødes Brian for lidt over 2.000 år siden, og allerede fra første færd forveksles han med et andet og væsentlig mere kendt barn - Jesus Kristus.

Små 30 år senere lever Brian et halvkedeligt liv i Nazareth og melder sig ind i Det Jødiske Folks Front. Her bliver han sat til at male skældsord om romerne, og da han bliver opdaget, bliver der i første omgang ikke ballade over ordene men over, at de latinske verber ikke er bøjet korrekt!

Ved at tilfælde havner Brian på et tidspunkt midt i en større forsamling og ved en række pudsigheder bliver folket overbevist om, at han er Frelseren - Især fordi han så hårdnakket benægter.

Herefter går begivenhederne helt op i hat og briller, før Brian til slut ender med at hænge på korset; men husk på: Always look on the bright side of life...

'Life of Brian' er en af Monty Pythons mest kendte film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (89 votes)
5.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denne form for totalt fjollet humor er slet ikke mig. Der var dog 2-3 gode jokes, som fik mig til at smile lidt. Scenen med steningen var fin og får filmen op på 2 stjerner.

Oliver Andreasen

Life of Brian er et perfekt eksemplar hvis man blander sort humor sammen med biblen. Brian's livs historie er en fed kombination af misforståelse og ekstremistisk tro. Filmen er grineren hele vejen igennem. Karakterene er både sjove, charmerende, og virkelige overdrevet på den gode måde. Scenografien, musikken og produktions designet. En af verdens bedste komedier. Får helt klart en 10/10.

KurtMedC

Jeg tror satme jeg har set den her film 5 gange.

Katrine Skjøth

KÆMPE FAN

slutningen er bare sjov. selve filmen kan få alle til at grine. TIL DEM SOM IKKE HAR SET DEN. SE DEN

Nikolaj

3 geniale ting i en humoristisk film. Selvom det er komplet vanvittigt, så er det genialt. Og den kan sagtens ses efter mange år på bagen.

Jacob

Mange har ganske svært ved at bestemme om The Holy Grail, eller den bizarre historie om Brian der ufrivilligt ophøjes til Frelser er Monty Python's bedste værk. Sikkert er det i hvert fald at den britiske satire gennemsyrer filmen fra start til slut.

Katja

Muligvis elskede jeg denne film lidt mere af den grund jeg er ateist - men uanset hvad, så er filmen original og sjov!

De må ha' haft det virkelig sjovt på settet under optagelserne!

..Gid der var bloopers!

Maria

Intet mindre.

Har aldrig grinet så meget, som første gang jeg så Life of Brian - helt sikkert i top 10 over de bedste komedier jeg har set nogensinde.

Jens

De vise mænd træder ind i en stald, og finder er nyfødt barn liggende i en krybbe svøbt i klude. Barnet hedder Brian og de tre vise mænd er gået forkert !Resten af sit liv oplever Brian at blive betragtet som en Messias, selvom han altid står i skyggen af den der anden fyr fra Galilæa.

Og Gud hvor er det skægt !Man griner til man kommer i den syvende himmel, der hvor Monty Python er slangen i paradis.!

Wayne

Eller den bedste? De skøre riddere er måske lidt vanvittigere - men Life of Brian er tæt på. Hvad fandt I? - en ske. Genial gudsbespottende humor og dumme romere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.