Cookie- og Privatlivspolitik

Life, Animated

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
ilmen har en varm stemning og et roligt forløb. Den indeholder dog en række animerede scener, med en lille dreng der må modstå mange farer og klare sig i en til tider truende eventyrverden. Da det tydeligt fremgår at drengen befinder sig i et drømmeagtigt fantasiunivers, og da dramatikken hurtigt forløses, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.10.2016
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
2D Event, 2D Filmperler, Særvisning m. intro, 2D, Særvisning
|

Dokumentaren ’Life, Animated’ handler om Owen Suskind, der udviklede autisme som treårig og blev helt tavs.

Hans forældre mistede næsten håbet om, at Owen ville finde sin stemme igen. Men løsningen præsenterede sig selv i form af tegnefilm, der gav den autistiske dreng en mulighed for at forstå sin egen verden gennem de eventyrlige historier.

På den måde fik Owen og familien en helt ny måde at kommunikere på. Voksenlivet står lige nu for døren, men det er ikke alt i livet, der fortælles om i tegnefilm.

’Life, Animated’ er baseret på Ron Suskinds bog af samme navn, der handler om sønnens liv, og filmen er instrueret af Roger Ross Williams, som modtog en Oscar for kortfilmen 'Music by Prudence'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
4.9
3.5

Instruktører

Relaterede nyheder

6 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Dokumentaren er en opbyggelig og sød fortælling om at overkomme de forhindringer, som livet byder på, og som rammer nogle hårdere end andre. Dermed bliver filmen en slags spejling af netop de børnetegnefilm, der har givet Owen et barneliv." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... Roger Ross Williams [havde] en mulighed for at vride noget sprogfilosofisk og psykologisk ud af en særlig historie [...] I stedet ender han med den pæne version, hvor vi syntes, det hele er sødt og sjovt og mest af alt ufarligt ..." (Kristoffer Hegnsvad)

  • Weekendavisen

    "'Life, Animated' taler til enhver, der elsker tegnefilm. Den demonstrerer, at animationsuniverset er sin egen medskabende virkelighed. En faktor som kan ændre og forstærke forståelsen af vores verden." (Bo Green Jensen)