Cookie- og Privatlivspolitik

Letters to Juliet

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
12.08.2010
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Letters to Juliet
|
I 'Letters to Juliet' forlader Sophie Hall (Seyfried), en aspirerende journalist, New York sammen med sin forlovede, Victor (Bernal), for at holde en romantisk ferie i Verona.

Byens kendte gårdhave, hvor Juliet Capulet fra Shakespeares tragiske drama om Romeo og Julie boede, besøges hver dag af kvinder fra hele verden, som lægger breve om ulykkelig kærlighed til Juliet, i håb om at få gode råd tilbage.

Sophie finder et 50 år gammelt brev skrevet af Claire Smith om en ung italiener ved navn Lorenzo, som hun var dybt forelsket i som teenager.

Sophie besvarer brevet, og til hendes store overraskelse inspirerer hendes svar Claire til at rejse til Verona for at lede efter Lorenzo.

Sophie vælger at tage med Claire og hendes barnebarn Charlie rundt i Toscana for at hjælpe til med eftersøgningen.

Undervejs i 'Letters to Juliet' mærker de alle tre, hvor svært det kan være at finde det mod, som kræves for at give efter for kærligheden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (305 votes)
3.2
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... lugter langt væk af kunstig konstruktion ikke mindst baseret på banal betagelse af det folkloristiske Italien med de fotogene toscanske landskaber." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Billederne er flotte, og Gary Winick opnår præcis det, han sætter ud for at gøre - nemlig at lave en renskuret upersonlig film, der underholder og fornøjer." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "Enhver kliché ... skamrides her i denne hvinende søde sag, hvis banale bundniveau ikke engang en kapacitet som [Vanessa] Redgrave kan redde fra øjeblikkelig glemsel." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Indrømmet: Historien har mange klicheer, er en anelse for lang og balancerer på kanten af det sentimentale, men det opvejes af både den hjertevarme menneskeskildring, den smukke, forhåbningsfulde handling..." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Ud over at være urealistisk er handlingen i 'Letters To Juliet' tynget til jorden af klicheer og jævnt kedelig i al sin prægtige forudsigelighed." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

En rigtig dejlig og sjov kærligheds film som varmt kan anbefales..

Laura S. Kristensen

Super sød film og se med veninderne! Den er rigtig romantisk og altid god! :D

josimar1234

SER GOD UD !! :)

Lunauser/527324

Det er en rigtig pladder sød romantisk film som de fleste piger vil forelske sig i - jeg gjorde i hvertfald.

~Moonstar~user/496829

Mega sød.. Kan godt anbefales :) Jeg skal i hvertfald ha den på DVD :) Og se den igen :)

Ida

Det er den bedste film jeg længe har set! Den for virkelig en til at tro på kærligheden og skæbnen... Fantastisk Film!

Christina

En rigtigt sød film der handler om kærlighed, men også hvordan den kan ødelægges hvis den ene part går mere op i en anden ting end i partneren.

Julie Dane Toft

En sand 'love story' film for tøser, en rigtig sød og romantisk film, man nok nærmest kun kan få noget ud af når man er lidt små forelsket :) Personligt syntes jeg det var en rigtig sød og go' film.

Fanny

Denne film viser en ny og underholdende side af Amanda Seyfield, som både er underholdende og sjov. Denne film er klart en af de bedre "tøsefilm" der er blevet lavet! Sjov og underholdende.
Dog synes jeg at slutningen, er noget "tøset" lidet for meget til mig. Og hvis filmen havde væet sådan hele vejen igennem, var jeg nok gået før den var slut.

Susan

Filmen er en standard tøsefilm med forudsigelig handling og nogle morsomme øjeblikke. Victor og Charlie er rigtig sjove og godt spillet, men hovedpersonen, Sophie, er ret kedelig. I slutningen går det helt galt med prinsen på den hvide hest, balkonscenen og det perfekte kys, der trækker det overordnede indtryk nedad mod 3 stjerner i stedet for 4, men resten skal ikke lide under slutningen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.