Cookie- og Privatlivspolitik

LEGO Ninjago Filmen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en tempo -og actionfyldt grundstemning, og mange scener indeholder eksplosioner, kampe, trusler og ødelæggelser. I flere scener kæmper en søn mod sin far, som i store dele af filmen optræder som en ondskabsfuld, kold og mørk figur. Da filmen er animeret og foregår i et kendt univers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
21.09.2017
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lego Ninjago Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, Babybio 2D - dansk tale
|

I animationsfilmen 'LEGO Ninjago Filmen' er den unge Lloyd sammen med vennerne Kai, Cole, Jay, Zane og Nya hemmelige krigere, der ført an af Kung Fu Master Wu bekæmper al slags ondskab.

Især den snedige Lord Garmadon, som tilfældigvis også er Lloyds far, er en trussel, der må standses før hele Ninjago City ødelægges.

En episk kamp mellem far og søn er uundgåelig, men det kræver en del af Master Wu's seje, udisciplinerede og kulørte team af moderne Ninjaer. Hver især må de lære at styre deres egoer, og stå sammen, for at frigøre deres sande kræfter og opnå deres fulde potentiale. 

'LEGO Ninjago Filmen' bygger på det populære LEGO-legetøj, der også har sin egen tv-serie. Filmen er den tredje klods-baserede film efter LEGO Filmen - Et klodset eventyr og LEGO Batman Filmen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (237 votes)
4.3
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Lego Ninjago Filmen' er da også en velsmurt maskine. Underholdende, flot og afviklet i et hæsblæsende tempo. Hvad den til gengæld totalt mangler, er følelsen af originalitet [...]" (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "der [er] action og humor at hente for hele familien - tilsat populære 90er-sange." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det fortællemæssige overskud fra 'Lego Batman Filmen' er fuldstændig fraværende, og samtlige filmens 102 minutter føles som en monotont kværnede straf." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'LEGO Ninjago filmen' er ikke så begavet en leg som de to forgængere, men hold kæft hvor er den dejligt fuld af vilde og skøre og fjollede indfald." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Som de andre Lego-film er også ”Ninjago” båret af et enormt godt manuskript, og det selvrefleksive lag med konstante påmindelser om, at det er en leg, fungerer stadig godt. Ikke mindst for de voksne ledsagere." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Dialogen er for voksne [...] men psykologien er for børnehavebørn, så hvad målgrupper angår, famler filmen i blinde, modsat den tydelige aldersgengivelse på enhver pakke legoklodser." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'LEGO Filmen' var en original temapark, der brugte alle Legos universer og havde en overflod af gode ideer. Den var også en programerklæring, en hyldest til fantasien, der skaber sine egne verdener. Med 'LEGO Ninjago Filmen' bliver fornyelsen til et serieprojekt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Marca

Vi synes også det er vildt lækkert at have de små med i biografen.

Det er fedt med en god oplevelse til dem. Og vores unger kan også blive helt vild efter både børnetøj og legetøj fra filmene når de har set en god film de godt kan lide :)

Anne

En film der går i børnehjerterne

Mikael

Så fik vi endelig set filmen (dog ikke i biografen). Personligt synes jeg ikke at det var noget særligt, men børnene var vilde med den og i sidste ende er det jo det vigtige.

Jeg ved ikke om jeg vil sidde ved siden af næste gang, men hvis blot de hygger sig, så er jeg glad :)

Oliver

Men romantiske ord

Ruben

Rigtig fin underholdning og kan fuldt ud leve op til de andre.

Camilla

Lego Ninjago er en rigtig god film, fordi den er både sjov for de små samt de voksne, der er med inde at se den.

Selv var jeg inde at se den med søn, som elsker Ninjago. Han synes Ninjago er det fedeste i verden og går ofte rundt i hans Ninjago tøj som han selvfølgelig også havde på i biografen.

Helt sikkert en rigtig god oplevelse for ham og vil klart anbefale andre forældre, som har børn, der er fan af Ninjago at tage dem med ind og se denne film.

PS hvis du kan lide animationsfilm, vil du heller ikke gå skuffet hjem ;)

Rasmus/Musen

Ååh ja, hvor er det bare totalt for FEDEST med alle de LEGO-film, der bliver lavet for det Gigant-store Hollywood filmselvskab: Warner Bros(Ja, vi elsker dem vist alle sammen, ikke også, for hvem gør ikke det? P.S: ISÆR mig! :D)

Jeg ved ikke, om du er en af de udvalgte(hvilket faktisk slet ikke rager mig overhovedet alligevel) til at blive...

EN ÆGTE NINJAGO-LEGO ELSKER!
Jeg husker da i hvert fald helt sikkert, hvor mange timers sjov, jeg havde med at lege med de allerførste Ninjago-sæt fra år 2011.

...Endelig, hele 6 år senere i tiden kommer så rent faktisk en helt FILM omkring det mega populære tema fra LEGO selv af. Det er altså bare for fedest(synes jeg selv).
Nu har jeg så været inde og se filmen omkring vores alle elskede ninja-helte, og jeg vil lige sige: NINJA-GO! Hvor var det en god oplevelse at få med i biografen.
Jeg har set både LEGO-filmen OG LEGO-Batman Filmen. Det var 2 super gode film, som begge indeholdt nogle rigtig gode moraler bag sig(Især LEGO-filmen). LEGO-Ninjago filmen er bestemt heller ingen undtagelse. Det ER virkelig en helt film lavet ud af LEGO-byggeklodser, og det er netop det, der bare gør filmen så LEVENDE på en eller anden måde.
Bare det at tænke på alle de mange, mange UENDELIGE timer, der er brugt på at bygge filmen op. Ja, det er virkelig BOGSTAVELIG TALT bygget op af rigtige LEGO-klodser hele universet bag filmen(lige med undtagelse af baggrunden og vandet, tror jeg vist det er).
Tjah, og så må man altså også bare sige, at ninjaer styrer TOTALT for fedest på film- så det giver altså lige en stjerne op også derfra fra min side af, det gør det.
Den eneste grund til, at jeg ikke har givet filmen de fulde 6 stjerner er mest af alt fordi, at det meste af filmens grundlæggende tema er set milliarder af gange i så mange andre film(for ikke at tale om LEGO-filmen også blandt disse milliarder).

Alt i alt en meget god og hyggelig film omkring samarbejde og selvtillid(troen på sig selv). Men ikke mindst må vi heller ikke glemme: I got the power!(Ja, Sensei Wu er faktisk slet ikke en helt dårlig ninja-stavs fløjter igen, HI HI, :D)

Så se filmen, hvis du er en ægte ninja. Ellers må jeg bare sige, at du totalt meget er:
EN MESTER-KYLLING! ;-)

Kim

Er der tilfældigvis nogen der ved, om Ninjago-filmen kommer i biografen med danske stemmer ?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.