Cookie- og Privatlivspolitik

Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2010
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
|

'Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hoole' er et animeret 3d-eventyr af Zack Snyder ('300', 'Watchmen').

Den unge ugle Soren er, sammen med sine venner, blevet kidnappet af nogle onde ugler.

Nu skal de forsøge at flygte og få fat i de legendariske vogtere fra Ga’hoole – en mytisk gruppe bevingede krigere, der har kæmpet store slag i tidernes morgen for at redde mange ugler fra onde skæbner.

Men det er en lang og farefuld færd Soren må begive sig ud på – og så er det godt, at man kan få hjælp af vennerne ...

Filmen vises med dansk tale og i 3D.

Se videointerview med instruktøren Zack Snyder

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
5
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Resultatet er en voldsom historie fattig på humor og rig på dramatik... ret mislykket på en storslået måde." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... et voldsomt og voldsomt flot eventyr, der byder på højtflyvende fantasy og jordnært uglegylp... for uhyggelig for mindre børn. Men computer-trylleriet er meget flot." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "... vender tilbage til de tekniske langsommeligheder, der bliver så inderligt ligegyldige efter et kort stykke tid... filmens voldsomme krigsscener vil nok skræmme de mindste mere end de vil fascinere." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... suveræn 3D-animation i en virkelig særpræget historie... imponerende state of the art-animation. I grunden en bedre sag værdig." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cecilia

Gode 3D-effekter!

Evauser/224866

Gode animationer og spændende handling. Meget flot film.

The Other Account

Sød og så alligevel ikke, animationsfilm, der har lidt af hvert til alle typer. Fjollet humor og sød historie til de mindste, og grafisk univers propfyldt med modige og (u)hyggelige scener til de ældste. Så det er som en slik butik for øjnene og sanserne. at se 'Legenden om Vogterne: Uglerne fra Ga'Hool'. Men resultatet i helhed for en film der leger lidt med underholdningsfaktoren, bliver endnu engang ikke vellykket! For vi har været igennem det SÅ mange gange. En film skal helest vælge hvilken type, den skal underholde, og hellest ikke det omvendte! Men nu er det jo også Zack Snyder der er instruktør, så man burde på forhånd have forventet, at der på et/flere tidspunkt(er), ville være noget, der ikke hører til børnegenren. Historien er fortalt med klassisk potentiale, for den har noget at byde på, desværre er der for meget ramasjang i fortællestilen, der kan påvirke den ellers veludtænkte historie. De danske stemmer er til gengæld helt fine, og nemme at samligne med filmens finurlige figurer.

Er man vild med Zack Snyder, og har på forhånd børn med (i alderen 10år og opefter), så vil jeg fint kunne anbefale, at i tager ind og ser ugle-versionen af Snyders '300' - bare rolig, dette er en mindre blodig og mindre voksenagtig version. Så du kan roligt beholde hænderne over ved dig selv, så du ikke kommer til at tage hånden ind foran øjnene på dine børn, under scener de faktisk godt må se!
Filmen er dog ikke nogen stor bid af en animationsfilm, og den er heller ikke lige så vellykket som Snyders andre værker, men den er skam god nok i helhed. Flotte og ufatteligt livlige 3D-effekter og detaljerig historie, man godt kan få noget ud af at se!

Wayne

Zack Snyder er vor tids største billedmager, basta. Billedsiden er rent til 6 stjerner. Historien er godkendt, vi har set noget der ligner - som var bedre (f.eks. Løvernes konge).
Det må give 4 stjerner for historien - og et gennemsnit for filmen samlet på flotte 5 stjerner.

Nicolaiuser/319840

den er rigtig god

oskaruser/931038

den var okay

Nanse

Legenden om vogterne er en rigtig flot film, den måde som alle uglerne, træer, himmel, stjerne...you name it...det er super flot! Det er en spændende film som folk i alle aldre kan se, jeg kan godt lide historien bag den, at ugler tages til fange og bliver måneblinde for så at arbejde for andre ugler...men så er der vogterne som man nærmest skal dø for, før man kan nå frem til dem....Det er ikke ligefrem mit valg for en børne bog...når man lige tager nogen af de ting som der sker i filmen:)

Tribute

Ok af en film at være ikke lige en jeg vil se igen men ellers er den lidt sjov, kedelig, Spændene og Skræmmende.

Egentligt hader jeg Ugler fordi de er grimme og stinker (fordi de ikke går i bad) Den vil være perfekt for dem som elsker Drama men nok ikke for børn under 7 År.
3D effekten var fin nok, Selvom at den var lidt langtrukende. Var der stadig fede action scener men ikke redt meget komedie.

Ronni

Efter at have set den både på engelsk og dansk vil jeg sige:

Super flot film med en god historie. Ikke egnet for mindre børn men tilgengæld god til voksne med barnlige sjæle. God humor og flotte kampscener.

Ny slags film man bør have nogle flere af i ORGINAL sprog. Meget af effekten og stemningen forsvandt fra filemen fra i den danske version

susanne

fantastic Flot film mænd Just uhyggelig for less children

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.