Cookie- og Privatlivspolitik

Late Night

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er meget dialog og i enkelte scener ses voksne skændes eller græde. Da følelsesudbruddene imidlertid er kortvarige, og da stemningen i øvrigt er let, vurderes det, at filmen ikke indeholder elementer, der vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
12.09.2019
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Late Night
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|

Komediefilmen 'Late Night' er en charmerende og skarp komedie om kvinder, som må kæmpe for deres plads i comedy-verdenen.

Kathrine er en talkshowvært med en skarp tunge og et hold forfattere, der udelukkende består af mænd. Da hun får besked om, at hun ikke længere skal være vært, indser hun, at en fornyelse er nødvendig for at beholde jobbet.

Talkshowværtens verden bliver hurtigt vendt på hovedet, da hun ansætter sin første kvindelige tekstforfatter, Molly.

Det, som startede som en ansættelse for at lægge låg på en bekymring om manglende mangfoldighed, viser sig at få uventede og morsomme konsekvenser.

De to sjove kvinder, der kommer fra forskellige generationer og kulturer, finder sammen et fællesskab via deres kærlighed til den perfekte punchline.

I hovedrollerne ses Emma Thompson, som bl.a. er kendt for sine roller i film som Fornuft og følelse og Love Actually, samt Mindy Kaling, der var manuskriptforfatter og skuespiller på den amerikanske version af 'The Office'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.9
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Thompson er skøn og sjov som en led kælling af en vært, der kalder de stakkels talkshow-forfattere ved nummer i stedet for navn." (Morten Vejlgaard Just)

 • Filmland P1

  "Emma Thompson er også sjov, når hun er bidende ond som tv-stjernen Katherine Newbury. Og sammenstødet mellem Molly og de konservative og indbildske mandlige forfattere er herligt underholdende. Men i almindelighed er 'Late Night' skruet for meget sammen omkring velkendte formler og løsninger." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Late Night' er både morsom og alvorlig, skåret efter en klassisk komedieskabelon. Og så balancerer den formfuldendt mellem det behagesyge og budskabstunge." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en rimelig veloplagt og tidssvarende komedie om medier, køn og race [...]. En politisk korrekt komedie om det politisk korrekte, der dog selv ender med at blive mere korrekt end sjov." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.