Cookie- og Privatlivspolitik

Last Seen Alive

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet og dramatisk grundstemning. Den indeholder talrige scener med voldsomt indhold, blandt andet flere realistiske slagsmål, eksplosioner samt skududvekslinger med dødelig udgang. Da det voldelige indhold ikke er blodigt udpenslet, hovedkarakteren er handlekraftig, og filmen ellers udspiller sig i et typisk actionunivers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.07.2022
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Last Seen Alive
|

Actionfilmen 'Last Seen Alive' følger Will Spann, der skal køre sin ekskone, Lisa, til sine forældre.

Da hun pludselig forsvinder ved et stop på en tankstation, og politiet mistænker Will for at stå bag, må han tage sagen i egen hånd. Mens han flygter fra myndighederne, kaster han sig ind i byens underverden, da han desperat forsøger at finde Lisa.

Gerard Butler spiller hovedrollen i dette actionbrag, der indskriver sig i en samling af højspændte actionfilm, såsom London Has Fallen, Greenland og Copshop, som alle er at finde på Butlers CV.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.5
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmmagasinet Ekko

  "Det lyder jo ellers meget som Neesons megahit 'Taken', men en fattigmandsudgave uden de koreograferede action-scener og sjove one-liners. Især de sidste sidder man desperat og håber på, så der i det mindste kan komme lidt b-film-sjov." (Aske Nielsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det skotske muskelbundt Gerard Butler bliver tilsyneladende aldrig træt af at redde verden på film. At det efterhånden er trættende at kigge på, er en ganske anden sag." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Actionhelten Gerard Butler skal spille følsomt med musklerne i spændingsfilm om en kvinde, der forsvinder. Desværre er man lidt ligeglad." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "'Last Seen Alive' sniger sig lige op på to stjerner, da den til nøds kan gå an, hvis man synes, at episodelængden på ens udvalg af thrillerserier er en lille time for kort. Derudover er Ethan Embry strålende som den formodede kidnapper Knuckles, men han kan dog ikke løfte filmen til et anstændigt niveau på egen hånd." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Bachmann

Ikke på nogen måde sindsoprivende, men en god søndagsfilm, hvor man er nødt til at få slutningen med.

BT

Den hårdkogte Will’s eks-kone kidnappes af narkogangstere, som forudsigeligt nedkæmpes efter tur, da politiet ikke er til megen hjælp..

Anders

En lidt tynd historie med noget action og en Gerald Butler som ikke helt kan blive enig med sig selv om hvilen accent han egentlig har.
Dette er den slags film man streamer mens man doom-scroller på de sociale medier.

Action er god og intens, men hele filmen føles lang selvom den er kortere end mange af tidens biograffilm.

Skal man endelig se en film med mr. Butler så er "...has fallen" serien en klart bedre alternativ og selv Geostorm er bedre end denne.

Har man set førnævnte film mange gange, så er denne en OK filler inden næste (forhåbentlig bedre) film med Gerald kommer.

Damian

Der var meget action. Ikke en dårlig film, som så mange anmeldere skrev. Butler er en fantastisk skuespiller, og filmen havde et godt cast. Det var en lavbudget film, men anstændig.

Joakim

God film. Så den mens jeg drak en god kop kaffe om aftenen

Michael

En stjerne kun på grund af navnet Gerald Butler. Han må mangle penge siden han lægger rolle til så dårlig en film. Handlingen bliver mere og mere ligegyldig jo længere man kommer ind i filmen. Utrolig langtrukken. Jeg havde forventet meget mere action fra Gerald Butlers side.
Ikke 5 procent i nærheden af Liam Nelsons Taken film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.