Cookie- og Privatlivspolitik

Last Flag Flying

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
16.08.2018
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Last Flag Flying
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Komedie-dramaet 'Last Flag Flying' foregår under Irak-krigen i 2003, hvor Larry ’Doc’ Shepherd opsøger to tidligere soldaterkammerater fra Vietnamkrigen.

Den triste baggrund for Docs ønske om genforening er, at hans søn er kommet hjem fra Irak i en kiste. Han vil gerne støtte sig til sine to kammerater ved den officielle begravelse på Arlington-kirkegården.

Under turen fra West Virginia til den amerikanske hovedstad genoptager de tre mænd deres venskab, åbner gamle sår og forsøger at hele nye.

'Last Flag Flying' er instrueret af Richard Linklater, som er kendt for det Oscar-vindende drama Boyhood samt de tre Before Sunrise-film og senest var aktuel med Everybody Wants Some!!.

Filmen er baseret på en roman af Darryl Ponicsan - en efterfølger til bestselleren 'The Last Detail', der også blev filmatiseret i 1973.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.8
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Richard Linklater [...] har nok meget af æren for, at især [Steve Carell og Bryan Cranston] smelter så fænomenalt ind i deres roller ..." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Filmen ligner en lidt rusten blanding af William Faulkners 'I min sidste time' og 'Ægtemænd' ifølge John Cassavetes. [...] Der er ikke den bedste balance mellem patos og situationskomedie." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.