Lamb

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående rolig stemning i første del, men derefter en tiltagende foruroligende og dramatisk stemning. Der foregår flere mystiske og overnaturlige hændelser, som i deres fremmedartethed har en sær og til tider ubehagelig virkning. I flere scener ses dyr blive skudt og i en dramatisk scene bliver en person hårdt såret og bløder kraftigt. Selvom der er mange scener med en rolig handling og lykkestunder for hovedkaraktererne, indrammes de af mystikken og de foruroligende og stærkt dramatiske hændelser. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
27.01.2022
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dýrið
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Den islandske film 'Lamb' er en surrealistisk fortælling om parret María og Ingvar, der bor på en afsidesliggende gård i Island, hvor de driver et lille landbrug med får.

Efter mange år som barnløse får María og Ingvar sig en dag en utrolig overraskelse i stalden, der ender med, at de to endelig har en lille ny at tage sig af. De islandske fjelde viser sig nemlig at gemme på hemmeligheder, der overgår fantasien.

I rollen som María ses den svenske skuespillerinde Noomi Rapace, der tidligere har haft store roller i film som Mænd der hader kvinder og Sherlock Holmes 2: Skyggespillet.

Bag filmen står debutinstruktøren Valdimar Jóhannsson, der sammen med den islandske poet Sjón har skrevet manuskriptet. Sjón har også tidligere bidraget til manuskriptet på Lars von Triers Dancer in the Dark og er også medforfatter på den kommende The Northman, der instrueres af Robert Eggers (The Lighthouse). (Copyright: kino.dk)

Skal du se Lamb?
(29 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.