Cookie- og Privatlivspolitik

Lakeview Terrace

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.11.2008
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lakeview Terrace
|
Spændingsdramaet 'Lakeview Terrace' handler om en politimand, spillet af Samuel L. Jackson, der misbruger sin magt overfor sine nyindflyttede naboer, et par spillet af Patrick Wilson ('Little Children') og Kerry Washington.

Filmen berører problematikker som magtmisbrug og racediskriminering, men er først og fremmest en intens thriller om en nabokrig, der eskalerer til dødsens alvor. 

'Lakeview Terrace' er instrueret af Neil LaBute ('The Wickerman').  

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (125 votes)
3.6
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Den alsidige Samuel L. Jackson har kropsfysik og dræberblik nok til at give rollen som Abel pondus, og man keder sig aldrig i hans selskab. Men i takt med at nabokrigen eskalerer i omfang og bogstaveligt ender i flammende opgør, bliver plottet i denne thriller om væmmelig racisme tilsvarende rodet og utroværdigt. (Daniel Bentien) ()

 • Børsen

  ... Neil LaBute bruger blot racismemotivet som brændstof for en thriller, hvor dramaet stedse skal intensiveres. (Morten Dürr) ()

 • BT

  Idéen er god nok men manuskriptet er klichéagtigt. (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  ... giver sig god tid til at fortælle sin historie med en snigende ubehagelig stemning, der forstærkes minut for minut. Og filmen fungerer både som thriller, psykologisk karakterstudie og socialpolitisk kommentar. (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Desværre er Samuel L. Jacksons skulende selvtægtsmand ikke just nogen overbevisende figur, og da forhistorien til hans racisme afsløres sent i filmen, må man trække på smilebåndet. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  Som fortælling om nabostrid med rod i racisme bliver ’Lakeview Terrace’ hængende halvvejs mellem det seriøse og det underholdende. (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Samuel L. Jackson i roller hvor han er exeptionel. Her spiller han en almindelig betjent, med de "forkerte" meninger om blandede racer.

Han er egentlig en hæderlig betjent, som har sin egen måde at sørge for retfærdighed, men tingene udvikler sig i en uheldig retning, da et blandet par flytter ind - og da han bliver suspenderet fra sit job går det hele langt over stregen.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

jeg synes det er trist at se Samuel l. Jackson spille så godt og de andre spiller ikke helt så godt,jeg gir den stadig 4,stjerner fordi samuel spiller som han altid gør (godt).han trækker filmen op,det er ham vi kan takke hvis vi skal takke nogle i filmen.

Tribute

Den kan godt være en lille smule underlig men sådan er det med thriller film hvor politiet godt kan være onde på en måde.
Det var en meget spænende film om Nabo Kamp, men jeg behøver ikke at se den 2 gange!!!
Samuel L. Jackson er en rigtig god skuespiller.

Funky Duser/9463

Selve filmen er godt skruet sammen, lige ind til de sidste ca.8-10min.
så følelse det som filmen bare skal slutte NU.
Havde forventet lidt mere af filmen, men sad med en følelse af "hvar det virkelig DET??"

Kunne godt have ventet med at se den,til den kom på blu-ray.
Og især til de Danske billet priser ;O)
Samuel L. Jackson er den helt perfekte til rollen som bad guy (Abel)
Kunne dog ikke lade vær med at sidde, men den tanke "det her har jeg set før" OG ja ! filmen minder MEGET (historie messigt) om filmen "Pacific Hights" aka "En fremmed flytter ind"
Så jeg personligt så meget og tænkte på den film gennem filmen (måske lidt for meget film nørd *LOL*)

Lynggaard

Samuel L. Jackson er den helt rigtige til rollen som Abel, men desværre er det ikke nok til at løfte filmen over middel. Selve konceptet i filmen er såmænd fint nok, men jeg kan ikke helt sætte min finger på hvad der er galt... Måske er nabostriden blot en anelse tam og filmen en anelse lang, men jeg var ihvertfald ikke super underholdt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.