Cookie- og Privatlivspolitik

Lærkevej - Til døden os skiller

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
02.02.2012
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lærkevej - til døden os skiller
|

I 'Lærkevej - Til døden os skiller', der er baseret på den populære TV-serie af samme navn, hersker idyllen med nyklippede hække i ægte Desperate Housewives-stil.

Men bag den friserede overflade lurer mørke hemmeligheder og nye lyster, der alle kommer frem i lyset, da Elisabeth (Søs Egeling) pludselig kollapser til sin egen fest.

Startskuddet er hermed givet til alt fra swinger-sex, familieopgør, organtyveri og ikke mindst afsløringer af hidtil ukendte sider af naboerne på Lærkevej.

'Lærkevej - Til døden os skiller' blander efter amerikansk forbillede drama og komik under genren dramedy. Søs Egelind, Christian Tafdrup, Laura Drasbæk, Anette Støvelbæk vender tilbage i de velkendte roller fra serien. Af nye skuespillere finder man bl.a. Mia Lyhne og Claes Bang.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (590 votes)
4.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... vi befinder os i et grænseland mellem to af de seneste års komedier af høj kvalitet. Mellem det mere klassiske tilsnit i en film som 'Klassefesten' og de vilde provokationer i 'Klovn'. Kvalitetsmæssigt lander vi også mellem de to. 'Lærkevej' lever på kanten af den dårlige smag og mua-ha-ha-grinet." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en bundskraber, som ikke engang så gode skuespillere som Søs Egelind og Anette Støvelbæk kan sparke liv i." (Birgitte Grue)

 • Ekstra Bladet

  "... overordentligt vellykket..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er åbenlyst, at karikaturen er tilsigtet, men den virker retningsløs og dermed ligegyldig. 'Lærkevej: Til døden os skiller' vil gerne være både kantet og fræk, men ender med som forventet at bekræfte den småborgerlighed, den forsøger at udstille." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... ikke voldsomt meget afslører, at 'Lærkevej' ikke er et aflangt afsnit i en tv-serie." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Man vil gerne give points for forsøget, men udførelsen kommer ikke i mål, skønt hver af figurerne fremstilles kompetent og solidarisk. Det er og bliver en film for fans af tv-serien." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Annikauser/63113

lige så go som serien

Jane user/346214

Den var bedre i afsnit

Manonuser/553440

Der er mange gode og sjove passager i filmen. Men god efterlader den med indtrykket af, at de ønsker at tjene penge og har derfor "malket" enormt meget på tv-serien.

Filmen fremtræder uden en egentlig handling og historien med søsteren, mener jeg, virker lang og kedelig.

Det er dog en film med gode momenter og kan derfor anbefales til de garvede Lærkevej-seere.

Malene

Det vildeste grineflip!!!! hvis man er til lærkevej på tv er der al´ mulig grund til at se den som film også.
Blev så totalt glad i låget.

Christina

Den var super sjov! Havde helt ondt i mavemusklerne efter jeg havde set filmen ;-)

Lisette Melgaard

Har set hele serien og synes den er kanon god, men synes dog filmen her mangler noget at fortælle, hvordan er folket blevet som de er, hvad er der sket fra serien til filmen. Man klipper lidt i starten, og det tænker man så over i filmen, hvilket ødelægger det lidt.

Men alt i alt en okay film

Elefisk

Jeg har set hele serien, og synes at serien var hylende morsom. Dog føler jeg virkelig at jeg er gået glip af en hel masse, hvilket jeg også meget vel er. Hvordan blev de alle sammen så store, og hvorfor render tøsen rundt i goth tøj? Hvad sker der for at den hovedrolle vi ellers fulgte mest i serien, kun viser sig i nogle meget få scener, uden nogen replikker? Hvis man ser bort fra serien, så er denne film hylende morsom, og passer egentlig helt okay ind i pointen med lærkevej. Den er fucked up hele vejen igennem, med nogle sexscener som nok skal få dig til at græde af grin.

Den skal opleves, men pas på med forventningerne.

Helena

Jeg syntes den er okay sjov men den er lavet hurtigt for at få en masse penge hjem.

Karinauser/459576

Men ja = bedre som serie!

Regitze

Den var mega god, men serien var nok bedst. Jeg vil gerne anbefale den til folk som elsker sjov og lidt spænding!!....xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.