Cookie- og Privatlivspolitik

Lady in the Water

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.09.2006
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lady in the Water
|

I filmen 'Lady in the Water' har Cleveland Heep længe forsøgt at gemme sig blandt udbrændte elpærer og ødelagte apparater i bolig-komplekset Cove.

Men en nat ændrer hans liv sig for altid. Cleveland finder noget mere end det sædvanlige affald – en mystisk ung kvinde kaldet Story (Bryce Dallas Howard), som har levet i passagen under bygningens swimmingpool.

Story er en ’narf’ – en nymfe-lignende figur fra en episk skæbnefortælling, som bliver forfulgt af en gemen skabning, der vil forhindre hende i at gennemføre den farlige og forræderiske rejse fra vores verden til hendes egen.

'Lady in the Water' blev kun set af 10.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Lady In The Water får 3 stjerner af Anmelderen ***

Denne film er en M. Night Shyamalan film, og så vidt jeg ved spiller han selv med i filmen, som en forfatter som opdager hans sande formål i hans liv. Filmen er en god blanding af en eventyrverden, og den virkelige verden, hvor udvalgte personer drages ind i historien. Man får en fornemmelse og en følelse af, at handlingen og historien er lidt flad, og man kan også mærke det på det skuespil som bliver leveret i filmen. Filmen er generelt flot, skuespillet er også okay, men nogle af scenerne bliver vist fra nogle mærkelige vinkler synes jeg. Det er helt klart en godnathistorie, et eventyr som er blandet sammen med den virkelige verden, og den blanding fungerer også meget godt. Men filmen mangler intensitet, som gør at man bliver revet med af handlingen, den følelse udebliver.

Cleveland Heep (Paul Giamatti) er en vicevært, som finder en overnaturlig vandnymfe fra Den Blå Verden i swimmingpoolen. Vandnymfen hedder Story (Bryce Dallas Howard) og hun skal hjem til hendes egen verden. Viceværten sætter sig for at hjælpe hende, med at finde hjem. "Det bliver farligt" bliver han advaret om, og det gør det også, for der er nemlig monstre fra Den Blå Verden som jager Story og som er ude på at tilintetgøre hende, og alle dem som hjælper hende. Der er flere beboere i lejlighedskomplekset som opdager, at de er alle medspillere i hendes historie. Der er nemlig en mening med deres liv, som de endnu ikke har opdaget. Og deres kamp mod monstrene, hvor de forsøger at udfylde deres forudbestemte roller, bliver omdrejningspunktet i Lady In The Water.

Lady In The Water er en udmærket film, men den har nogle mangler, som gør en sikker på at det er en god 3-stjerners film. Hverken mere eller mindre end det. Der er som nævnt nogle af scenerne som er filmet fra en lidt mærkelig vinkel, og måden som filmen er klippet sammen på, gør at den faktisk er lidt kedelig. Effekterne er gode, og monstrene og væsnerne fra Den Blå Verden er meget godt lavet, men der kunne godt have været nogle flere af dem. Der kunne godt have været flere væsner med i historien fra Den Blå Verden. Detaljer i historien som fx, at Story næsten ikke har noget tøj på hele tiden, og helst skal sidde i et brusebad, er malplaceret og lidt mærkeligt. Der er for mange steder i historien, og i selve handlingen, hvor begge dele virker ret tynd og ikke særlig gennemtænkt. Historien har altså punkter, hvor den burde være mere gennemført og gennemtænkt, men det er den bare ikke.

Jeff

I’m amazed that people still let him make movies. How long can one person live off one very good movie.

Nicolai

Instruktøren er virkelig faldet i niveau og han mangler efter denne film at bevise, at han stadigvæk er berettiget til at lave film med store budgetter. Det er en alt for ordinær historie og den mangler det ekstra, der skal til, for at den for alvor fanger

mADS 22

ikke særlig god men ok

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.