Cookie- og Privatlivspolitik

La délicatesse

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
26.07.2012
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La délicatesse
|

I 'La délicatesse' er Nathalie (Audrey Tautou) en smuk, succesrig forretningskvinde. Men da hun meget pludseligt mister sit livs kærlighed og ægtemand gennem tre år, falder hun ned i en dyb sorg og isolerer sig fra omverdenen.

Hendes venner gør alt i deres magt for at få Nathalie til at finde livsglæden frem igen, men intet nytter. Meget uventet finder Nathalie dog glæde i hendes akavede, halvskaldede kollega Markus (Fran
ҫois Damiens).

Selvom forholdet mellem dem blomstrer, er det en meget delikat situation. For hvordan vil omverdenen modtage det umage par?

Instruktørerne David og Stéphane Foenkinos er brødre og har sammen instrueret to film, hvoraf 'La délicatesse' er den første i spillefilmslængde.

Stéphane kommer fra en karriere som caster/skuespiller, og David har skrevet manuskriptet til denne film.

Den populære franske skuespillerinde Audrey Tautou er mest kendt for sin rolle som den spøjse Amélie i Jean-Pierre Jeunets film fra 2001 og som Tom Hanks’ medspiller i 'Da Vinci Mysteriet' (2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.8
3.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'La Delicatesse' er sød og let og luftig som en sommersoufflé - det til tider alvorlige emne til trods. Den er også en smule ujævn." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en fin lille film, hvis enkle budskab er, at der altid er håb - selv for knuste hjerter. Såre sympatisk og afgjort værd at tage med som tiderne og tingene er." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Tautou er stadig en karismatisk charmetrold... En utrolig pige, jovist. Men desværre ikke nogen utrolig film." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... det stærke ensemble kan ikke redde en film, der mangler et sikkert fundament." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... en overraskende lille kærlighedskomedie i sindigt tempo og med følelsernes egensindige logik og charme. " (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... sørgeligt, morsomt og ganske romantisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

netop Audrey Tautou.

Hun har en særlig charme, som ingen andre har.

Denne film er dog ikke på højde med andet man har set med hende - men selv uden et rigtigt godt manuskript er hun altid værd at følge.

Stine

Filmen ser ud til at kunne blive et spændende bekendtskab. Måske har man set historien før, men jeg kan godt lide den lidt skæve vinkel, som filmen har på kærligheden.

Nadineuser/13852

Ingen kunne spille Coco Chanel som Audrey Tautou, og blev solgt til hende. Har desværre aldrig fået set Amélie. Tænker hun er vores tid Brigit Bardot.

Mit fransk er desværre en by i Rusland, så fangede ikke det hele fra Traileren på Youtube. Men den så sød og kærlig ud lidt typisk fransk.. Men det er den jo også. Men kan godt lide franske film.

Wayne

Hun er temmelig charmerende, så den kunne godt være et kig værd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.