Krummerne - det er svært at være 11 år

Censur Alle
17. Mar 2022
84 min
Nordisk Film Distribution
Krummerne – det er svært at være 11 år
Billede
(© Nordisk Film Distribution)
Krummerne det er svært at være 11 år plakat
(© Nordisk Film Distribution)
4.0 / 6
Brugere (2)
2.7 / 6
Medier (7)
Bedøm selv filmen:

Familiefilmen 'Krummerne - det er svært at være 11 år' er baseret på Thøger Birkelands populære bogserie om familien Krumborg.

I den nye film ser vi, hvordan skærmen er begyndt at fylde for meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, at familien skal komme hinanden ved. Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, så han slipper for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil.

Men hvad skal man så lave? Sammen med Vicevært Svendsen finder familien en gammel papkasse med blandt andet Kim-bøger, en togbane, en politiuniform til børn og et detektivsæt.

Krumme sluger Kim-bøgerne råt og starter et detektivbureau med sin ven Tom. Da mestertyvene Tina og Jeff dukker op med den stjålne diamant fra Nationalmuseet, beslutter Krumme sig for at opklare det store diamanttyveri. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas hjerte.

'Krummerne - det er svært at være 11 år' er den 6. film om Krumme og hans familie. Den første udkom tilbage i 1991 og blev et kæmpe hit. I 1996 var de ligeledes centrum for TV2s populære julekalender 'Krummernes Jul'.

Brugernes anmeldelser

4,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: