Krummerne - Alt på spil

Censur Alle
02. Oct 2014
85 min
Regner Grasten Film
Krummerne - Alt på spil
Billede
(© Regner Grasten Film)
Billede
(© Regner Grasten Film)
5.0 / 6
Brugere (1)
3.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Krummerne - Alt på spil' handler om Mads ”Krumme” Krumborg har brug for en ny cykel, så han kan deltage i et vigtigt ræs mod naboskolen. 

Men det bliver svært at få råd til en ny sprinter, da drengens far pludseligt beslutter sig for at opsige sit job for at opfinde en maskine, der ifølge ham selv vil forandre verden. Samtidig får et par svindlere færten af farens opfindelse, og da familien Krumborgs fremtid er i problemer, må Krumme og hans søskende træde i karakter og redde dagen.

Den danske familiefilmsserie starter forfra i hænderne på Barbara Topsøe-Rothenborg, der spillede Yrsa i ’Krummerne’ (1990) og ’Krummerne 2: Stakkels Krumme’ (1992). Holdet foran kameraet er også udskiftet, hvilket har givet plads til nye unge skuespillere som Victor Stoltenberg og Martine Hjejle. 

Thøger Birkelands børnebøger om Krumme har foruden allerede omtalte titler givet anledning til tv-serien ’Krummernes jul’ (1996) samt filmene ’Krummerne 3 - Fars gode idé’ (1994) og Krummerne - Så er det jul igen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: