Kick-Ass 2

Censur 15
29. Aug 2013
113 min
UIP
Kick-Ass 2: Balls to the Wall
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Kick-Ass 2' er efterfølgeren til superheltefilmen 'Kick-Ass' fra 2010.

Den selvproklamerede superhelt, Kick-Ass, er tilbage for at bekæmpe kriminalitet med banden Justice Forever, der har Colonel Stars and Stripes i spidsen. Men Hit-Girls alter ego er blevet afsløret, og hun er nu tvunget til at hænge kappen i skabet, og må i stedet bruge sin tid på mobbende piger fra gymnasiet.

Alt imens sidder den tidligere aspirant til Kick-Ass’ makker, Red Mist – genfødt som The Motherfucker - i den anden ende af byen og er klar med sit eget tæskehold for at hævne sin fars død. Linjerne er trukket op, og det kan kun ende i et regulært sammenstød mellem de autodidakte helte og skurke.

Forgængeren ’Kick-Ass’ blev et stort internationalt hit, og efterfølgeren var klar til produktion i september 2012 inklusiv en række tilbagevendende karakterer.

Skuespillerne Aaron Taylor-Johnson, som spiller Kick-Ass, og Chloë Grace Moretz, der har rollen som Hit-Girl, brød begge for alvor igennem i den første film og kan snart ses i reboots af henholdsvis 'Godzilla' (2014) og Carrie (2013).

Jim Carrey (Yes Man) folder sig ud som Colonel Stars and Stripes, en tidligere hårdkogt mafiaboss, der nu dedikerer sit liv til at rydde op i kriminelt afskum.

'Kick-Ass 2' er ligesom den første film baseret på Mark Millar og John Romita, Jr.’s tegneserier fra 2008-2010 - udgivet af det Marvel-ejede forlag Icon.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: