Cookie- og Privatlivspolitik

Kys mig, for fanden

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en let grundstemning, men er også ind imellem trist og alvorsfuld, ikke mindst på grund af den forvirrede hovedperson - en teenager, der kæmper med sit følelsesliv. Hertil kommer, at den indeholder enkelte dramatiske scener med fx mobning og voldsomme følelsesudbrud. I én scene holder en gruppe unge mennesker fest på en strand, og en dreng tvinges til at drikke så meget vodka, så han falder bevidstløs omkuld, hvorefter en flok andre drenge tager bukserne af ham og placerer forskellige genstande mellem hans baller. I en anden voldsom scene bliver den kvindelige hovedperson overfaldet af en dreng, som truer med at hæfte hendes skamlæber sammen. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.05.2015
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kyss meg for faen i helvete
|

Filmen 'Kys mig, for fanden' handler om teenagepigen Tale, der spiller teater sammen med sin amatørtrup. Da ensemblet får mulighed for at blive instrueret af den kendte skuespiller, Lars, synes et sandt scoop at være i hus.

Men Lars er midt i en livskrise og har opbygget et vist alkoholproblem. Da han hyrer bøllen Vegard til at spille førsteelsker, er truppen ved at falde helt fra hinanden. Ikke mindst Tale er frustreret over Lars' valg, men hun begynder langsomt at føle noget, hun ikke før har følt.

'Kys mig for fanden' er en norsk, romantisk komedie, der bl.a. handler om modsætninger, der mødes og tiltrækkes af hinanden. Filmen er instrueret af manden bag 'Mig og Yngve', som havde dansk biografpremiere i 2008.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.3
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En enkel og dog kompleks historie om kunst og kærlighed, fortalt med præcise oneliners, fremragende skuespilpræstationer, og præcis den lille skævhed, der hæver den over flertallet af ungdomsfilm." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "[...] en kende for lang i spyttet - og den meget spinkle kærlighedshistorie havde så afgjort fungeret bedre som novellefilm." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Det er en klassisk ungdomsromance på en ukarakteristisk scene. Teater, virkelighed, film, reelle og påståede følelser blandes sammen med sikker hånd af instruktøren Stian Kristiansen [...]." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Kys mig, for fanden' er et følelsesbegavet studie i de unge menneskers udvikling." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er let at overse 'Kys mig, for fanden'. Man går dog glip af en væsentlig oplevelse." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Som også var et hit hos mig, trods jeg ikke længere kan betegnes værende teenager :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.