Cookie- og Privatlivspolitik

Kvinderne på sjette sal

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les femmes du 6ème étage
|

I den franske komedie 'Kvinderne på sjette sal' lever Jean-Louis Joubert en rolig, men også småkedelig bourgeoise-tilværelse med sin kone, der nok sværger til selskabslivets lyster, men som ellers sætter en dyd i den perfekte orden indenfor hjemmets fire vægge.

Arbejdet på kontoret passes til punkt og prikke, børnene går på kostskole og kommer kun hjem til højtiderne. Men en dag sættes den perfekte ramme over styr, da en flok spanske stuepiger flytter ind på tjenestepigernes sjette sal ovenover ægteparrets herskabslejlighed.

Teresa, Carmen, Dolorès, Concepción og hendes kønne unge niece Maria, der netop er ankommet fra Burgos, skaber en fuldstændig omvæltning af parrets trygge og hidtil uforanderlige dagligdag.

Jean-Louis drages i 'Kvinderne på sjette sal' ind i stuepigernes verden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
4.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ikke en film der ønsker at udfordre og stille spørgsmålstegn... Den er rendyrket fransk feel-good." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "... sød, morsom og let underholdning med sit naive hjerte på rette sted." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "En velanrettet portion menneskevarme garneret med lun komisk charme og fyrige spanske skuespillerinder..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Luchini og Kiberlain er uovertrufne. Det er en smuk film, som taler stærkest til voksne, der har ting at fortryde og liv i bagagen. ... En stor lillle film med meget på hjerte." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lulu

Er ikke fransk forskrækket- synes det lyder som en fin lille film, som jeg godt kunne overveje at tage ind at se, selvom det måske ikke er de helt store tunge emner den berører...

regitze

den er fantastisk, og meget sjov!
et biograf besøg værd;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.