Cookie- og Privatlivspolitik

Kurt Cobain: Montage Of Heck

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Vil man ind under huden på Kurt Cobain, kommer man det ikke bedre end med ’Cobain: Montage of Heck’. Dokumentarfilmen fortæller historien om guitaristen og frontfiguren i grunge-trioen Nirvana, der siden sin alt for tidlige død for snart 30 år siden har været et af den moderne rockmusiks allerstørste ikoner. ‘Cobain: Montage of Heck’ er et sirligt sammensyet patchwork af fotografier, hjemmevideo, private lydindspilninger, kunstneriske udfoldelser og skriblerier i alle afskygninger, der optegner hele Cobains rute fra utilpasset teenager til positionen som feteret stjerne med så massive psykiske problemer, at der til sidst kun var ét at gøre, nemlig at checke ud i den sagnagtige alder af 27 år. Nøjagtig som Jim Morrison, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Amy Winehouse …

Morgens frie adgang til familiens arkivalier udnyttes øjenåbnende, og der hvor instruktøren mangler sammenbindende elementer, supplerer han med fyndigt animerede og meddigtende sekvenser. Det hele garneret med intime stunder med enken Courtney Love og interviews med personer fra den martrede rockguds inderkreds. Og så er der naturligvis hvæsende strengespil for alle sparepengene undervejs.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
5.1
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jette hill

Hvor vises filmen om Kurt Cobain ?

Katrine

Det eneste jeg kan sige er "SE DEN" Lucidia´s overskrift er de følelser jeg sad med efter filmen...

Lucidia

Jeg blev rørt og måtte fælde en tåre i biografen. Jeg synes specielt godt om de animerede scener med Kurts stemme henover.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.