/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Kurt Cobain: Montage Of Heck

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Dokumentarfilmen ’Kurt Cobain: Montage of Heck’ dokumenterer Nirvana-frontmandens himmelfart fra utilpasset teenager til forgudet rockikon. På toppen af karrieren stemplede Nirvana-frontmanden som bekendt ind i Klub 27, hvor alle de store, førtidigt afdøde stjerner er stedt til hvile.

Brett Morgen er den første filmmager, som har haft fri adgang til familiens arkivalier, og både forspil, klimaks og efterspil er med, ligesom der præsenteres for materiale fra musikerens barndom og intime stunder med Courtney Love og datteren Frances.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
5.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Skræmmende hvor skrøbelig han virker som person, når man oplever ham fra den side. Succesen med Nirvana var virkelig det der tog livet af ham. Jo mere succes de fik, jo værre fik han det......

Der er kommet en ny fanside om Kurt Cobain og Nirvana på dansk hvor man kan læse en del. Det er meget rart at det er samlet. Tjek den evt ud. http://www.kurt-cobain.dk

jette hill

Hvor vises filmen om Kurt Cobain ?

Katrine

Det eneste jeg kan sige er "SE DEN" Lucidia´s overskrift er de følelser jeg sad med efter filmen...

Lucidia

Jeg blev rørt og måtte fælde en tåre i biografen. Jeg synes specielt godt om de animerede scener med Kurts stemme henover.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.