Cookie- og Privatlivspolitik

Kurt blir grusom

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
19.06.2009
| |
1 time 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kurt blir grusom
|
i 'Kurt blir grusom' lever gaffeltruckføreren Kurt og hans familie et ganske almindeligt liv ude i forstæderne uden de store bekymringer.

En dag flytter Dr. Petter ind ved siden af, og han har både en masse penge, et lækkert hus, en kæmpe bil og nogle meget, meget vigtige venner.

Da selv Kurts egen familie begynder at omgås den nye nabo, beslutter Kurt sig for at blive lige så berømt og vigtig, så familien igen vil se op til ham.

'Kurt bliver grusom' er en animeret, norsk familie-film fra forfatteren bag 'Nord'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (30 votes)
4.4
2.7

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens streg er original, næsten smuk, med sine let kubistisk inspirerede figurer og sprællevende, farvestrålende bybilleder. ... Men det trætter at få selv sunde pointer råbt ind i hovedet." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "... fra at være en kulørt og ret vittig film for små børn og deres forældre slutter 'Kurt bliver grusom' desværre som en temmelig ensidig og bombastisk sort-hvid film med knaldrød 70'er-socialisme som eneste anden nuance." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... for pæn til at være rigtig interessant. Det er en gennemsnitlig børnefilm med fine animationer, men de vilde grin udebliver." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... løjerne [er] lige så kunstigt opspeedede som tåkrummende umorsomme, og man skal have den helt store lup fremme for at finde formildende karaktertræk hos de mere grimme end karakterfulde figurer" (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... i længden bliver Kurt et trættende bekendtskab. Graden af skarphed er på det jævne. Satiren af den slags, som sparker åbne døre ind." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
oskaruser/931038

jeg synes det er en rigtig god film. den er i hvert fald lavet til børn.

Kronk fra david by

også til børn hoihi god film

Kronk fra david by

god film

randiuser/728416

Absolut den kedeligste film jeg har set.
Det eneste gode var at vi har helt alene i bio, så mobilen kunne være tændt og nevøen kunne sidde lige på det sæde han havde lyst. Det var en god oplevelse :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.