Cookie- og Privatlivspolitik

Kufferten

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
06.10.2012
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kufferten
|

Kufferten er en ny dansk film af den kun 22-årige Charlotte Madsen,

I 1940ernes krigsramte Danmark fylder Marie 10 år. Det fejres i forældrenes bageri hvor hun og fætteren Sebastian på 13 år daglig hjælper til. Men den ellers beskyttede tilværelse hører op da en flok soldater stormer butikken og tager både Maries far og mor med med sig.

Sammen med Sebastian drager Marie ud for at genfinde forældrene. Selvom realiteterne giver få chancer er Marie fuld af forhåbning, mens Sebastian gruer for den dag han må fortælle sandheden.

'Kufferten' er produceret for 65.000 kr.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
thea

det er helt sikkert flot klaret af hende at kunne lave en spillefilm for sådant et beløb og fedt at skuespillerne har sagt ja til at arbejde med en ny og nok lidt erfaren instruktør, hun skal nok nå langt det er ikke sidste gang vi ser noget til hende
:D filmen er lyder og virker som smuk fortælling og det at det er en sand historie fremkalder bare mere indlevelse. Det af skuespillet jeg så i traileren virkede velspillet det er helt sikkert en film jeg kunne overveje at se :D

Emilieuser/215365

greajz

Emilieuser/215365

Jeg blev godt nok bange :O

karsten

Men seriøst, hvorfor vises filmen kun i Ishøj bio?

Det udelukker helt sikkert mig for at opleve den i biografen, den må vente til DVD/PPV.

Wayne

At det har kunnet lade sig gøre at producere den for så lille et beløb. Flot af skuespillerne at give en ny instruktør den muilghed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.