Cookie- og Privatlivspolitik

Krummerne - Så er det jul igen

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Krummerne - Så er det jul igen
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Krumme er 12 år og tror på julemanden. Så meget at han vædder med hele klassen om, at han findes. Den der vinder, får et kys af Yrsa.

Oppe hos julemanden er den helt gal. Julemor har sidste jul ved en fejl givet forbryderen Ivan sin julebog i gave. Nu kan julemanden ikke få den magiske grød, da opskriften på den gode grød er i bogen, og så er det slut med julemanden og julen.

Hjemme hos Krumme er der heller ikke meget jul. Lillebror Grunk tror kun på Dracula, Far mener ikke de har råd, Stine dyrker solen og Mor skal på kursus for at blive leder af gul stue i den børnehave, hvor hun arbejder.

Men så arver far et gammelt ur, som er nøglen til julemandens hemmelige lager, hvor der ligger en kopi af julemandens bog. Hvis Krumme kan få fat i den bog, kan han redde julemanden og julen og bevise, at julemanden findes.

Desværre vil røverne Boris og Ivan også ind på julemandens lager og nu går den vilde jagt for at komme først. Alt i alt en ganske almindelig jul hos Krummerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Dårlig film desværre, når jeg hører ordet Krumme , tænker man tilbage til sin barndomme , men det er kun Dick Kaysø der spiller godt.

Wayne

familiejule film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.