Cookie- og Privatlivspolitik

Kong: Skull Island

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og ildevarslende grundstemning. Den indeholder mange voldsomme scener, hvor mennesker kæmper mod overdimensionerede, aggressive monstre såsom en meget stor gorilla og nogle store, ondsindede reptiler. I én langvarig, katastrofepræget scene styrter flere helikoptere ned, og man ser mennesker, som slynges gennem luften og omkommer. I en anden ubehagelig scene angribes en flok mennesker af en kæmpestor edderkop, som blandt andet spidder en person gennem munden med et kæmpe stort ben, som kommer pludseligt ned fra luften. I en tredje voldsom scene kæmper hovedpersonerne mod nogle store firben, og man ser mennesker, som bliver spist eller på anden måde omkommer. Da fortællingen forløses positivt, og da de skræmmende figurer har urealistiske dimensioner, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.03.2017
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kong: Skull Island
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Level 7 - 2D, Level 7 med intro - 2D, Seniorbio
|

I 'Kong: Skull Island' sætter Kaptajn James Conrad kurs mod en fjerntliggende Stillehavsø i selskab med en gruppe eksperter og en mindre hær af tungt bevæbnede mænd.

Missionen er officiel, men det viser sig snart, at alle har deres egen dagsorden, og samtidig begynder en række fatale og uforklarlige ulykker at finde sted.

De overlevende indser hurtigt, at de er fanget på en øde ø uden mulighed for at kommunikere med omverdenen. Hvad værre er - de er tilsyneladende det svageste led i øens helt særlige fødekæde.

King Kong-filmen foregår i 1973, og historien er placeret i samme univers som Godzilla, selvom sidstnævnte foregår mange år senere. De to giganter forventes at støde sammen i en tredje film med premiere i 2020.

Kæmpeabens første optræden på det store lærred var King Kong fra 1933. Historien er siden blevet genfortalt flere gange, og versionerne fra 1976 og 2005 er blandt de mest kendte.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (717 votes)
4.3
3.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med et par hyldestscener er vi [...] i korte glimt tilbage i den oprindelige ånd fra 1933 - tilsat nutidens underholdningssteroider." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Skuespillerne har i den grad noget at arbejde med – dialog og karakter. De leverer, så det er en fryd. Og alle passer perfekt til den rolle, de er tildelt." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... er rig på imponerende effekter, men har [ikke] så meget andet at byde på." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] ender som et stort, kedeligt miskmask, der kun fungerer som et bombastisk spektakel." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "For uden [karaktererne] ville man blive ret så forført af periodefilmens 70'er-soundtrack, den tonstunge abeaction og de infernalsk animerede fortidsmonstre på Skull Island." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Det er en stærk, bevægende og fantastisk dramatisk historie [...] stjernen er og bliver Kong, der aldrig har været så mesterligt skildret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Hænder ned den bedste kaiju-film nogensinde. Kong er massiv, og ham, der kæmper mod kraniet, er fantastisk at se på. Det er langt bedre end de andre to monsterversfilm med intensiteten og indstillingen af ​​jungleøen

Tine H

Flotte scener, grafik og landskaber, men jeg synes, at historien er lidt tynd....

Tine/https://aworldtoexplore.dk

Antaeus

En lidt anden version af King Kong, men alligevel med en del af elementerne. Der er en masse af de sædvanlige persontyper med i filmen: Helten, skurken, den skønne kvinde, den lidt skøre gut, videnskabsmanden. Det er en ok underholdende eventyrfilm og hvis man er til den slags film så er man formentlig ganske godt underholdt.

Barcauser/11119

Jeg blev ikke skuffet

Wayne

Søger man en tømmermandsfilm, til søndag eftermiddag så er Skull Island såmænd ikke så dårligt et valg. Det er en rimelig eventyrfilm - med de sædvanlige onde mennesker, som kun vil krig og udnyttelse - og som kommer til at betale prisen.

Fine præstationer af skuespillerne og godkendt grafik.

Jacob

I 1944 styrter en amerikansk og japansk pilot ned på en mystisk stillehavsø, og to år senere oprettes et hemmeligt bureau, der kort sagt vil bevise at uhyre findes. Forskeren Bill Randa har selv mødt vogteren af Skull Island fra et angreb der forties, og bliver nu betragtet som en tosse. Kun afslutningen på Vietnamkrigen, og russisk interesse betyder at forskerholdet tilknyttes en millitærekspedition. Ude på øen kortlægges et rædselsøkosystem, og de overlevende opdager til sidst at Kong kun er begyndelsen.

Kronologisk er vi årtier inden begivenheden om Godzilla, og Skull Island er Peter Jackson værdigt. Hos begge monstre ligger der sympati, og der skal være en umanerlig god grund til at de to engang skal slås. Modsat Godzilla gemmes Kong på ingen måde væk i røg, mørke og skygger. Det må være en smagssmag om det er bedre, men den Platoon inspirerede jungle i flammer er fantastisk, som brænder til musikken af 70'erne.

Spidermanuser/166287

Sikke noget makværk. Glem den gode oplevelse.
Øv......

Maj-Brittuser/682378

Super film, ikke som de andre..men ja delte meninger.
King kong på en ny måde.
Fed film, flotte omgivelser, der ikke sparet på noget.

Poul Wegener

Det er King Kong på en helt ny måde, historien var heldigvis ikke en kopi af den gamle.
God historie, spændende til det sidste, da den sluttede... æv allerede.. :O)

HeleneColor

Kong: Skull Island er en ny genoplivet King Kong film - men den er langt væk fra Peter Jacksons version af den store mægtige King.

Størstedelen af filmen består af vilde action sekvenser, og overvældende special effects - som i meget
Der er ikke den store karakter udvikling, hvilket man kunne have udforsket mere så filmen ville få mere handling til, end at blive oversømmet af kampscener nu, og så om lidt igen - der manglende kød til historien

Jeg må også rose de flotte effekter, da de var meget fænomenale og underholdende, at nyde. Men jeg må anderkende, at med alt den action og brag udtryk, så henvendes filmen til lalleglade action beundrende mænd - som en rigtig drengerøvs film

- Musikken er der i hvert fald hellere ikke sparet på

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.