Cookie- og Privatlivspolitik

Koko-di Koko-da

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
26.09.2019
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Koko-di Koko-da
|

Det svensk/danske drama 'Koko-di Koko-da' handler om parret Elin og Tobias, der på tragisk vis mister deres unge datter.

Efter parrets liv går i stå på grund af sorg, beslutter de sig for at tage på telttur i håbet om at genfinde hinanden.

Dybt i de svenske skove finder Elin og Tobias dog kun meningsløs vold og grusomme rædsler, som de to bliver tvunget til at genleve gang på gang.

Musikeren Peter Belli står i spidsen for den sortkomiske uhygge til tonerne af den svenske børnesang "Koko-di Koko-da".

'Koko-di Koko-da' blander klaustrofobisk gys med sort humor på samme vis som bl.a. Funny Games og Happy Death Day.

Instruktøren Johannes Nyholm har tidligere stået bag det anmelderroste drama Kæmpen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
2.6
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Et par animerede sekvenser giver filmen en vis poesi, men grundlæggende er hele affæren en prætentiøst metafor-tung, fortænkt stiløvelse, der lugter af fattigmands-David Lynch." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "Spilletiden på blot 85 minutter føles faktisk dobbelt så lang, og det eneste forsonende element er de to indlagte animerede sekvenser, som har en ganske særegen uheldssvanger poesi." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er på én gang fjollet og legende, alvorligt og eftertænksomt, næsten som et af brødrene Grimms gamle folkeeventyr, der er fortalt til børn, men har en grim og grum og brutalt rugende undertone, kun voksne kan håndtere." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... 'Koko-di koko-da' smager mest som en hjemmebagt efterligning af [David] Lynchs uforlignelige konditorkager." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det lyder syret, og det vil filmen også gerne være med sin klare inspiration fra David Lynch, men det er det egentligt ikke. Symbolikken er optrukket med malerrulle." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Der er en overflod af ideer i 'Koko-di Koko-da'. Muligvis også for mange, men hvor er det dog befriende at se en nordisk genrefilm, som man ikke kan læse på ti meters afstand." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.