Cookie- og Privatlivspolitik

Knocked Up (2007)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.09.2007
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knocked Up
|

Ben Stone er ikke ligefrem nogen drømmefyr set med Alison Scotts øjne.

Men den aften, hvor hun er ude og fejre sin forfremmelse på TV-stationen ender han i hendes seng. En rodet, beruset affære, som Alison helst vil glemme, ligesom Bens telefonnummer.

Men da morgenkvalmen indfinder sig nogle uger senere, finder hun alligevel nummeret frem og de må beslutte, hvad de skal stille op.

Har skæbnen bestemt dem for hinanden eller er de to uforenelige størrelser, der bare må tage konsekvenserne af et tilfældigt møde?

Ben og Alison oplever i hvert fald op og nedture nok til at fylde et helt ægteskab i Judd Apatows romantiske komedie 'Knocked Up', der har taget USA med storm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Pas på når du har været i byen, og kommer hjem med en du slet ikke kender.
Efter det sker der ting og sager.

Nikolaj

Lidt urealistisk, men sjov det er den.

S. Rico

Knocked Up er langt fra niveauet i den legendariske Hugh Grant film ”Nine Months”. Eksempelvis må man her nøjes med en halv-irriterende - og hel-arrogant - asiatisk fødselslæge (Ken Jeong fra Hangover filmene) i stedet for Robin Williams geniale russiske læge i Nine Months. Mindre kan dog også gøre det, for Knocked Up er en ganske fin og moderne update.

Filmen starter nærmest som en ungdomskomedie, og denne del er efter min mening den bedste - og langt den sjoveste. Da filmen senere går over og bliver rendyrket rom-com, er der mindre at komme efter. Men samlet set et godt forsøg.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Nicoline

Denne film er endnu et glimrende eksempel på at vi kvinder ikke behøver en rig mand som ser godt ud, for at finde lykken.
Rigtig sød og sjov film, som holder stilen hele vejen igennem. En fuld nat for Alison, en fejltagelse, som i sidste ende ender med at lave om på hele hendes liv. Sød historie ..

Jeff

This might be the best movie Heigl will ever appear in. Why does she choose to make such bad movies.

Wayne

når du er i byen - for så kan du ende om med ham den underlige, og det bliver værre endnu. Skæg film, der holder stilen.

Nogenuser/12232

det er ikke så meget en sjov film som næsten lidt drama

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.