Cookie- og Privatlivspolitik

Knock at the Cabin

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
09.03.2023
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knock at the Cabin
|
Billetter

Filmen 'Knock at the Cabin' handler om en pige og hendes forældre, der tages som gidsler af bevæbnede fremmede, der forlanger at familien skal træffe et valg for at afværge verdens undergang.

Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Nikki Amukka-Bird (Persuasion), Abby Quinn (Little Women) og Harry Potter-stjernen Rupert Grint spiller de fire fremmede, mens også Jonathan Groff, kendt fra The Matrix Resurrections og hitmusicalen Hamilton, optræder på rollelisten.

I instruktørstolen finder man M. Night Shyamalan, der er kendt for de overraskende plottwists, som ofte optræder i hans film. Han blev verdensberømt med filmen The Sixth Sense i 1999, og har efterfølgende stået bag film som Unbreakable, Split og Old.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmmagasinet Ekko

  "Efter en kreativ deroute har M. Night Shyamalan genfundet formen med 'Knock at the Cabin', der er en af de mest spændende overnaturlige thrillers i årevis." (Claus Nygaard Petersen)

 • Information

  "Drilske M. Night Shyamalan stiller store etiske og menneskelige spørgsmål i sin nye film, 'Knock at the Cabin', hvor en lille familie på ferie får besøg af apokalypsens fire ryttere." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "M. Night Shyamalan kan vitterligt sin filmfortælleteknik, når det gælder spænding. Denne gang er der desværre en fæl omgang opkørt katastrofevås bag mekanikken." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "I instruktørens hænder udvikler det filosofiske spørgsmål sig desværre hurtigt til at blive en filmisk leg og en tydelig konstruktion, der er lavet for at underholde, ikke for at gøre nogen klogere på noget som helst." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "M. Night Shyamalan er den amerikanske mesterinstruktør, alle elsker at hade. Men med den medrivende og ambitiøse 'Knock at the Cabin' beviser han endnu engang, at han er en af tidens væsentligste mainstreaminstruktører." (Jakob Freudendal)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Et par og deres datter er på ferie i øde sommerhus. 4 personer kommer forbi og herfra udspiller der sig et sandt drama , som har konsekvenser for familien, de 4 personer og måske hele verden .
Det er simpelthen en af de mest spændende film jeg har set i lang tid og de 7 personer som filmen drejer sig om spiller alle fremragende .
Jeg kan varmt anbefale filmen, hvis man er til drama og spænding

MarkusStepH

Et par og deres datter får deres ferie i en hytte afbrudt af 4 dediceret budbringere som insisterer på at parret har en afgørende rolle om verden går under.

Filmen formår at være spændende til det sidste. Filmen er flot produceret og Castet lykkes med at sælge den her vanvittige historie. Batista gøre det fantastisk. Man er ikke i tvivl om at de 4 budbringer tror 100% på deres budskab. Undgå at se trailer 2 da den viser for meget. Så du kan opleve mysteriet udfolde sig i biografen

DJT

nævnes det aldrig i omtalerne af denne film, at den er baseret på en roman a Paul Tremblay, The Cabin at the End of the World?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.