Cookie- og Privatlivspolitik

Klokkeblomst og vingernes hemmelighed

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
11.10.2012
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Secret of the Wings
|

I animationsfilmen 'Klokkeblomst og vingernes hemmelighed' drager Peter Pans veninde ind i Vinterskovene.

Klokkeblomst og hendes venner er feer, der hører sommeren til, og derfor er Vinterskoven et forbudt og mystisk sted.

Sommerfeer og vinterfeer har normalt ikke lov til at besøge hinandens riger - og hvis de gør, risikerer de at miste deres vinger.

Men nysgerrig som hun er, begiver Klokkeblomst sig ind i Vinterskoven, hvor hun møder feen Periwinkle, som hun har et helt særligt bånd til. Med hjælp fra den excentriske, men kloge fe Dewey forsøger Klokkeblomst og Periwinkle at komme til bunds i sagen om deres særlige venskab.

Eventyret er en ny tegnefilm i spin-off-serien om Klokkeblomst, som vi kender fra Disney-klassikeren 'Peter Pan' (1953).

'Klokkeblomst og vingernes hemmelighed' vises med dansk tale og kan også ses i 3D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (151 votes)
4.4
2.4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... der er overraskende mange små muntre detaljer i situationskomikken mellem feerne. Dog bliver det hele lige sødladent nok i længden for ikke at tale om, at de absolut intetsigende sange irriterer voldsomt." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... forfremmet fra dvd til biograf. Velfortjent eller ej. [...] Prinsessedrømmen lever." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Et tarveligt discount-arbejde, hvis eneste formål er at tære på familiebudgettet." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Man ved, hvordan det ender, og værre endnu er man flintrende ligeglad. Ikke bare med handlingen, som vil give selv hærdede tøser sukkerchok, men særligt med de bovlamme, uambitiøse visuelle udtryk. Ikke et hår rører sig på feernes hoveder, ligesom der ikke er spor liv i skovene. Det er forbandet kedeligt og simpelthen ikke godt nok." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... piger mellem tre og otte år vil elske søstertemaet, og for den målgruppe er der så få film, at man må være taknemmelig for en, der overhovedet har et plot, letfattelige figurer og en vis håndværksmæssig standard." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Min veninde og jeg var enige om, at det er en af de bedste Klokkeblomst film vi længe havde set. Udover Klokkenblomst og piratfeen, hvor Tom Hiddleston lægger stemme til Kaptajn Klo, så kunne vi bedst lide denne Klokke film :)

Historien er så rårende og hjertevarm magisk. Samtidigt fortryllende at opleve drømmehaven fra andre vinkler, og møde nye ansigter

Kat

Havde en skøn oplevelse sammen med min datter. Hun er 6år og elsker denne film. En rigtig god historie med en god mening. Syntes selv at det er en sød film og er glad for at have set den sammen med min skønne datter

Marie Louiseuser/660918

Havde min datter på 4 med inde og se den og hun var helt vild! Der er intet skræmmende i filmen, hvilket er et stort plus med den aldersgruppe i biografen. Det kan til tider være svært at gennemskue trods aldersanbefalinger.

Marie Kahr

Selvom jeg personligt ikke bliver grebet af denne slags film, så er min 3-årige datter helt vild med den - og har også fået den på dvd så hun kan se den om og om igen.

Medierne burde måske have i mente, når de skriver en anmeldelse, at sådanne film netop henvender sig til det yngre publikum!

edita

jeg så filmen sammen med mine to piger og vi syntes alle 3 at den var rigtig god.

Fie Lykke

:-)

Amalie

jeg synes den er så god... elsker klokkeblomst og alle hendes venner vil så gerne have den... :)

Jeannieuser/1048969

En rigtig god film, for børn og barnlige sjæle.
Den holder fint klokkeblomst stilen, og bliver generelt bedre og bedre, nu flere film de laver.
Der er lidt af det hele. God humor, spænding, til tider lidt sørgeligt, og en lykkelig slutning.

En film som pigerne vil have skal hjem og stå i samlingen.

Benitauser/350533

En rigtig god børnefilm.

Lindauser/467570

Jeg så filmen med min søn på 3, som er ret vild med Klokkeblomst filmene, jeg synes de er fantastiske, dejlige farver og gode historier uden vold og skurke. Rigtig gode moraler. Og denne film skuffede heller ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.