Cookie- og Privatlivspolitik

Klassefesten 3: Dåben

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk tone. Der er enkelte scener med lettere dramatisk indhold: En person skærer sig i fingeren, så det bløder, og forskellige genstande ses i brand. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
06.10.2016
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Klassefesten 3: Dåben
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Seniorbio, Babybio, Klassefesten Marathon
|

Den danske komedie 'Klassefesten 3: Dåben' handler om vennerne Andreas, Niels og Thomas, der hver især har deres at se til.

Specielt Andreas har det hårdt. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne til gengæld og har fået en succesfuld, ny kæreste og en skøn datter. For at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være gudfar.

Den pressede Andreas siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en date end en singlehøjskole?

'Klassefesten 3: Dåben' er ligesom sine to forgængere en komedie, der går til grænsen - og nogle gange lidt over. På dette punkt minder filmserien om den amerikanske Hangover-trilogi, men har selvfølgelig en genkendelig, dansk stil.

Komedien havde noget at leve op til. De to første film solgte hhv. 505.000 og 596.000 billetter i biograferne. 3eren endte med 539.000 billetter. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2833 votes)
4.5
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Forhåbentlig ender det hele med film nummer tre, for idéen om, at Thomas og Niels tager Andreas med på singlehøjskole, er en anelse lam i betrækket. Panisk pandekage med panik på toppen." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Forfatterne er de samme som i de to foregående film [...] - og undskyld mig, men det ender desværre i en slags ‘Far til fire’ eller ’Min søsters børn’ – for voksne." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Skabelonerne, stereotyperne og de bedagede kønsroller er nærmest ved at falde over hinanden i bar behagesyge, og det er både sørgeligt og skræmmende, at vi stadig ikke er nået videre. Endnu en dansk komedie der intet kan eller vil." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Er 'Klassefesten 3' et seriøst bud på den moderne, danske folkekomedie anno 2016? Så står det virkelig sløjt til." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Sort humor og fornemmelsen af, at der er noget i klemme i den alder, hvor mange ting er ved at være sidste udkald [...] giver 'Klassefesten 3' en dimension, hvor humor ikke bare er noget, der bliver udløst på den mest forudsigelige måde." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Perfekt klassisk fed film. give de perfekte perspektiver til et dansk liv i harmoni og tragedie på samme måde som festtelte på en festival.

Vh

Simon

Casper

Levede op til forventningerne. Der var nogle gode grin, men luften er også ved at gå af ballonen.

Sylvester

haha anbefales g

Jeanet

Sjov og kan anbefales

HeleneColor

Andreas, Niels og Thomas er udnævnt til at være den nye generations Olsen bande, bare uden at lave det så kaldte "store kup". I stedet for det, så underholder den skønne trio os, med de mest pinagtige øjeblikke, udført af dem, men som vi sagtens kan se, at det kunne ske for os - og så forhåbentlig ikke

To film har serien i bagagen, og nu er tiden kommet til den trejde film, hvor vi får et glædeligt gensyn med de charmerne mænd, med nye pinlige oplevelser
- Men kan det ske at humorerne ikke er så grinagtige, som da vi så dem første gang? Er måske stemningen lidt ved at blive lidt for plat?

For mig følges det som om, at der mangler lidt af den gode stemning, som fra film 1 af. Det begynder at blive tørt, og det føles ikke særligt godt gennemtænkt
Man kan godt fornemme den danske humor i filmen, men den er ikke så meget sjovt igen...desværre

Herrerne her, kan man altid blive godt og grundig underholdt, og det er fakta. Tror bare at hvis man har tænkt sig at køre videre på Klassenfesten så skal der bare lidt mere gennemarbejdet med historien, og altid huske at kigge tilbage hvordan karakterne var, som den her sjove facts er: "Hvad sker der at Andreas dreng lige pludselig er blevet mindre siden film et?"
- bare en lille deltajle

Linda

Anders, Troels og Nikolaj er en fantastisk trio. Jeg grinte meget og var godt underholdt hele vejen igennem

Spidermanuser/166287

De 2 andre film var super sjove. Her syntes jeg at luften gik af ballonen og der var ikke nær så meget komik som før.
Over 500.000 solgte billetter siger bare lidt om vores valg af film for tiden som afspejler at vi mangler grin og spas. Har dog grint mere af andre ting end lige Anders, Troels og Nikolaj!

Lisa

Fantastisk film, som holder sit publikum med et grin på læben. Den er sjov og til tider, en lille smule cringe, men det gør slet ikke noget, for vi kender efterhånden slænget nok til at vide, det kun kan gå mere galt, for derefter at ende lykkeligt. Skuespillerne er en fantastisk trio, som er helt perfekt til filmen og dens roller, og det er helt sikkert en filmstribe, som man ikke bliver træt af - specielt ikke denne film heller.

Ireneuser/331155

Egentlig ok - men flere scener, hvor man krummer tæer over pinligheden...

Tine

Skide sjov og god underholdning

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.