Cookie- og Privatlivspolitik

Klassefesten

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Klassefesten
|

'Klassefesten' er en dansk komedie med Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen.

De tre gymnasiekammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby) er inviteret til det obligatoriske 25 års jubilæum.

Egentlig har Niels og Andreas slet ikke lyst til at deltage, men Thomas er af en helt anden mening. Han har arrangeret alle tiders weekendtur med drinks, damer og dampbad! Spørgsmålet er, om de rent faktisk overlever det københavnske natteliv... og om de overhovedet når frem til klassefesten!

'Klassefesten' er en dansk komedie om gamle venner, der må erkende, at man på et tidspunkt er nødt til at blive voksen... sådan da.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1637 votes)
5
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Når en film skal være for de mange, er der grænser for, hvor skarp satiren kan være, men 'Klassefesten' holder sig en fin grinefrekvens hele vejen igennem og det velgørende er, at grinene har rod i virkeligheden. Når komikken er forankret i maven og det virkelige liv, virker den nu engang bedst." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... hovedrollerne er en trio skabt i himlen." (Steffen Jungersen)

 • Børsen

  "... et studium i fjoget drengerøvshumor af laveste fællesnævner. Men det er ikke problemet... Det er en film, som forsøger at være fræk på en fnisende måde, men som i sidste instans er alt for artig og ufarlig." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "... afgrundsdybe ujævnheder i skuespillet... Der er simpelt hen klasser til forskel på vores tre hovedpersoner og (stort set) resten af de medvirkende, og det bliver undervejs næsten ubærligt jævnt at overvære." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... seriøst morsom... [skuespillerne] investerer en god portion gedigent skuespil i deres småsølle figurer og synes at kende hinanden så godt, at mange af deres scener næsten virker improviserede." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "Hverken målt på latter, pinagtigheder eller ahaoplevelser hæver 'Klassefesten' sig over det jævne." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... lidt mere modstand i plottet og lidt flere ridser på filmen havde gjort underværker. Her bliver historien fortalt alt for pænt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
"Certified Fresh"

Det virker, som om det er et tabu, at man giver en komedietopkarakter. Ja, Klassefesten er hverken dyb eller filosofisk, til gengæld er den så fandens hyggelig, og humoren rammer mig hver gang jeg genser den. Én af de få danske film jeg godt kan lide. Ærgerligt at det gik galt for efterfølgerne, men i det mindste er denne stadig fantastisk (imo)!

Nikolaj

frem for en sjov film.

S. Rico

Det er typisk dansk toilet humor, og det kan sagtens anbefales til en trist vinteraften. Der er ikke meget dybde i filmen, men det er langt mere underholdende end at sidde og se på et kedeligt afsnit af Arvingerne.

Wayne

Hvad er der lige galt med arvingerne?

Efter min mening, langt mere underholdende - og med væsentligt mere indhold en søndag aften.

Men hver sin smag ;-)

Wayne

Det hele er set, mange gange før i andre, primært amerikanske, film.

Men de tre gør en tragikomisk indsats, og man smiler flere gange.

Line FS

Fin nok sådan set. Da okay underholdende, men så heller ikke mere. Ikke en film man gider se to gange

Lars Michael

virkelig en sjov film ,man kan ikke lade være med at grine over de dumme ting.det ligner nogle af de ting man selv har gjort i sit liv..

Vicksuser/989644

Sort humor, men hold da op hvor veninderne og jeg grinede! Hahahah thumps up for denne super humoristiske danske film! JA TAK, gerne flere af den slags film :D

Lisette Melgaard

Utrolig film, aldrig har jeg grint så meget af en film som denne, er du gal den er god :) kan se den igen og igen :)

Mike

Sjov Dansk komedie, og det er da rart at se at de danske filmselskaber også har lidt humor engang imellem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.