Cookie- og Privatlivspolitik

Kirikou og troldkvinden

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
02.03.2000
| |
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kirikou og troldkvinden
|

Filmen 'Kirikou og troldkvinden' er en animeret familiefilm.

En lille landsby, et sted i Afrika. Kirikou – en lille, ufødt dreng – beslutter, at nu vil han fødes; så derfor kravler han ud af sin mors mave.

Landsbyen, hvor Kirikou kommer til verden, er ikke et rart sted at være: der hviler en forbandelse. Forbandelsen betyder, at landsbyen ingen vand har, at mændene er blevet bortført og kvinderne plages.

Karaba holder med hjælp fra de frygtede ”fetisher” streng kontrol med indbyggerne, og derfor har ingen turdet gøre noget. Indtil Kirikou kommer til! Han drager af sted til det Forbudte Bjerg, hvor han møder Den Vise Mand, som fortæller ham om troldkvinden og hendes hemmeligheder.

Danske stemmer af Paprika Steen, Sidse Babett Knudsen og Lars Bom

'Kirikou' og troldkvinden' er siden hent blevet fulgt op ad en efterfølger 'Kirikou 2'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Randers

Filmen der startede den fantastiske serie om den flotte og modige dreng Kirikou som sikkert spiller en stor rolle i de flestes barndom. Etteren har desværre ikke lige så meget charme som den yderst fantastiske Toer (stadig min favoritfilm) men den har sin egen flotte charme.

EmilDinedsenuser/1040524

Rigtig flot god og spænene begyndelse, den var ikke bedre en nummer.1, men stadig meget god. jeg har set denher flere mange gange og kan stadigt rigtig god lii den! Filmen er flot og spænene, mere uhyggelig, men mindre livagtigere. alligevel er det en rigtig fremragene film, jeg godt kan anbefale!

1D

rigtig god film gode scener og lidt uhygelig/sjov

Kian

var en af mine yndlings film da jeg var lille.
Den fortjener 6 stjerner/******

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.