Cookie- og Privatlivspolitik

Kirikou 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
30.06.2006
| |
1 time 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kirikou et les bêtes sauvages
|

I 2000 kunne man i den franske tegnefilm ’Kirikou og Troldkvinden’, følge den lille, adrætte og vakse afrikanske dreng, Kirikou, i hans eventyrlige og fantasifulde bestræbelser på at redde sin landsby fra den forbandelse, den onde troldkvinde Karaba havde kastet.

Nu er tiden inde til nye eventyr i fortsættelsen ’Kirikou og de vilde dyr’, der sagtens kan ses isoleret af forgængeren. I publikums øjenhøjde, de 3-8 årige, beskæftiger ’Kirikou og de vilde dyr’ sig med temaer som venskab, mod og snilde.

Der er blandt andet historien om Kirikou, som redder byens afgrøder fra at blive spist af den bidske hyæne, historien om Kirikou, som sælger lertøj på markedet og skaffer mad til landsbyen og Kirikou, som finder modgiften til planten som har forgiftet samtlige af landsbyens kvinder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
5.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Randers

Den slags efterfølgere der faktisk kan overgå sin forgænger på alle planer. Kirikou 2 er underholdene, sød, sjov, charmerende, sørgerlig, spændende, interessant, flot lavet, har en kreativ historie, en handling med kød på, flotte omgivelser, mindeværdige sange, og vigtigst af alt så er den underholdene lige meget om du er lille, mellem eller stor!!!!
- Det er derfor jeg ELSKER denne film!

TTK

Meget bedre end den ret uhyggelige og mere voksenagtige etter. Kirikou og de vilde dyr, er familie underholdning i verdensklasse. Perfekt og super flot animeret. Elsker den!

filmskaldasesibiografen- willydonnyssendanskemail@hotmail.dkuser/1043147

jeg har selv filmen på DVD, den er rigtig god kirikou. jeg har ik set eler har 1, men kun 2 og 2 var rigtig god. jeg så den i biffen. filmen var os lidt uhyggelig, det var hind der troldkvinden, hun var ret uhyggelig, og kirirkuo var sød, sjov og stærk. der er forksellige historier i denne film som alle sammen var rigtig gode. den bedste var nok den vor kirikou sidder på hovedet af en giraf hvor han prøver på at komme væk fra de der levende dukker der er efer ham. den historie var meget spænene, sjov. og flot. god film alle SKAL se!

EmilDinedsenuser/1040524

jeg troede kun at jeg var den eneste der virkeligt kunne lide filmen, men det ser egentligt også udd til at der er mange andre herinde der kan lide den. jeg fik den på dvd da vi ikke noge at se den i biografen. Efter jeg så den, først alene, blev den automatisk min ønlings, fordi filmen var rigtig sjov, sød, lidt spændende,lidt uhygelig, men ellers helt perfekt! figurene er rigtigt flotte og endda så godt tegnet at de virker levene, det samme er de mange dyrer kiRikou sødder på, og omgivelserne. historien er flot opdigtet, da den passser rigtigt godt sammmen med resten af filmen - jeg kunne også rigtig godt lide nummer.1, som jeg fik et år inden denne her!

Biografens Baretter

Den er forrygende, og meget hyggelig. Det var på tide at der kom en film som denne på det store lærred!

Tribute

Et andet Mesterværk man bare ikke kan blive træt af at se.
Jeg har set den 1 gang i biografen og ca.100 gange på DVD jeg elsker den film. Selv min mor og min stor bror er vild med den.
Der er masser af fare i Kirikou og den var nu også lidt uhyggelig.

En af de bedste animerede børne film i langtid.

1D

Hvorfor vandt den ikke en pris for bedste animations film den har gode anmeldeser og er derimod et mesterværk. Kunne ikke tro mig selv efter filmen i bioggrafen, jeg elsker kirikou og instruktøren.

Max

jeg elsker at se den og min mor elsker at se den
Fortjener helt klart 6 stjerner

Alex007

virklig god film elsker fortælingen og slet ikke kedelig se den alle samen virklig godt eventyr

The Womanuser/8031

super lavet film og en virklig hyggelig historie. Fortjener 7 stjerner
SE DEN GOD GOD FILM :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.