Cookie- og Privatlivspolitik

Kingsman: The Golden Circle

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning med en humoristisk undertone. Den har mange voldsscener med nævekampe og kampe med møbler, knive, piske og skydevåben, ligesom der er adskillige destruktive biljagter og eksplosioner. En del af denne vold beskrives blodigt, detaljeret eller i slowmotion: En mand er ved at drukne. En mand ligger skudt gennem det ene øje. Blod løber ud af næsen på en syg person, øjnene sprænges og personen dør. En mand skæres i to stykker af et glødende reb. Flere gange ser vi mænd med rædsel i øjnene blive hældt op i en kødhakker og knuses levende. Da de voldelige elementer fremstilles overdrevne og indgår i en sort humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
21.09.2017
| |
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kingsman: The Golden Circle
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, Supreme 3D, Babybio 2D, Supreme 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Action-komedien 'Kingsman: The Golden Circle' er en efterfølger til Kingsman: The Secret Service.

Kingsman-agenternes hovedkvarter sprænges i luften, og samtidig truer nye, skruppelløse skurke hele Verden. 

Eggsy og hans kolleger bliver sat i forbindelse med en søsterorganisation af agenter i USA, The Statesman, og sammen må de to agentvirksomheder stoppe deres fælles fjende.

'Kingsman: The Golden Circle' indeholder ligesom forgængeren højspændt action og masser af humor. Denne gang får de velklædte, ærkebritiske agenter modspil af lige så arketypiske amerikanere, anført af Jeff Bridges, Halle Berry og Channing Tatum.

Filmen har i øvrigt musikeren Elton John i en lille rolle som sig selv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (783 votes)
4.5
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Og det er tydeligt, at folkene bag det uventede hit ikke umiddelbart havde planlagt en fortsættelse. Således er historien i 'Kingsman 2' uden både mål og med." (Henning Høeg)

 • Filmland P1

  "Det bliver for pjattet, for sjasket, for uopfindsomt ..." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det ekstremt stjernespækkede cast fungerer ikke det mindste forsonende for filmen, der er bombastisk rodet og totalt sjælløs." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] næsten to en halv time er for meget spilletid til en film, der lykkes bedst med sine actionscener, men falder igennem med sine overraskende elendige punchlines." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Det begynder lovende nok, med stor musik og smarte gadgets, men udvikler sig enestående uinspireret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Er aldrig blevet så skuffet over en film af Vaughn, nogensinde - og håber ikke det sker igen.

Det er en bøvet og klodset overførsel fra engelske dyder til amerikanske bonderøve på glatis.

Den har heldigvis enkelte højdepunkter, men Vaughn bør i fremtiden holde sig fra kedelige fortsættelser.

Man kan bedst sammenligne med Men in Black's kedelige 2'er - og så håbe på at det kunne resultere i at man engang vil sige undskyld ved at lave en mere fortjent 3'er.

S. Rico

Der er meget langt op til den overrumplende og originale historie fra Kingsman The Secret Service. Man har forsøgt at finde på et lige så vanvittigt verdensomspændende plot som i den første film - blot er de vredesfremkaldende mobiltelefoner erstattet med sygdomsfremkaldende narkotika. Det fungerer desværre langt fra lige så godt. Historien er svag og dårlig fortalt. Man får eksempelvis aldrig en ordentlig forklaring på det, der skulle have været et overraskende tvist.

Skurken, som igen er en ekstrem exentrisk multi-milliardær, fungerer så bedre. Julianne Moore er vældig underholdende som over-psykopat-husmoderen, der godt kan lide en god burger lavet på friskt kød!!!

Det bedste man kan sige om filmen må være, at jeg på intet tidspunkt kiggede på uret gennem de 2 timer og 15 minutters spilletid. Der var hele tiden noget lækkert at se på for øjnene. Filmen er spækket med mega flotte billeder og underholdende action.

Thea

Man skulle ellers tro at med sådan en succesfuld film, at nr 2 film vil blive et flop. Men der tager man godt nok fejl. Kingsman: The Golden Circle lever fuldstændigt op til samme høje niveau som den første film. En af de bedste actionfilm jeg har set! Og at de tog Elton John med gjorde lige det ekstra - han var skide sjov!
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og dvd'en skal klart købes når den udkommer!!

Ann-Britt

Jeg var i dag, lørdag den 14. oktober, sammen med en venindes snart 13-årig søn inde og se filmen.
Super flot stunt, og seriøs morsom, så derfor hmmm gled de mere klamme scener lettere ned ;)
Og så var det super sjovt at se Elton John spille med :)
Det gjorde han faktisk rigtigt godt, seeeeelvom én enkel scene med ham, æhh næppe var spillet af ham selv.
Men trods en åbenlys actionfilm, så gav den nu også mig et vis moralsk dilemma og noget at tænke på efterfølgende.
Og DET er de bedste film, der kan både underholde og vække til eftertanke samtidigt.
Derfor kan den (trods visse klamme scener) klart anbefales :)

jeanette

Mange flotte stunt sceener...flot sæt op og klasse film...

Cecilie

Historien fortsætter i film nummer 2 af kingsmanuniverset. Fyldt med action fra start til slut. Det eneste jeg savner er lidt mere introduktion til de nye karakterer. Det forvirrer historien lidt et par gange. Men alt i alt er filmen værd at gå ind og se.

Nikolaj

Filmen er fantastisk!
Den eneste grund til den ikke får 6 stjerner er fordi 1eren er bedre, og det burde ikke være en overraskelse, da den anden film i en filmserie normalt ikke er ligeså god som den første.
Merlins sidste scene i filmen, fik jeg næsten tårer i øjnene af.
Jeg vil ikke sige om det var sorg eller glædestårer, fordi jeg ikke afsløre for meget, men alt i alt, en fucking god og sjov film, kan sagtens anbefale den, og håber at I vil ind og se den.

Ann-Britt

Hej

Efter (kun!) at have set 2-eren, overvejer jeg at købe 1-eren på DVD.
MEN jeg har forstået, at 1-eren er ret voldelig. Det er 2-eren jo (i mine øjne!) unægteligt også, så derfor ...
Er 1-eren væsentlig mere voldelig end 2-eren, eller ligger de på samme niveau?

Mark

Det er rigtigt nok, at The Secret Service bestemt også er en voldelig film, hvilket især skyldes dens kontroversielle (og pænt grov) kirke scene. Men hvis du spørger mig, så vil jeg nok mene, at The Golden Circle er en tand mere voldelig end dens forgænger.

Ann-Britt

Super.
TAK for hjælpen.
Så vil den stå på min liste til næste investering :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.