Kingsman: The Golden Circle

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning med en humoristisk undertone. Den har mange voldsscener med nævekampe og kampe med møbler, knive, piske og skydevåben, ligesom der er adskillige destruktive biljagter og eksplosioner. En del af denne vold beskrives blodigt, detaljeret eller i slowmotion: En mand er ved at drukne. En mand ligger skudt gennem det ene øje. Blod løber ud af næsen på en syg person, øjnene sprænges og personen dør. En mand skæres i to stykker af et glødende reb. Flere gange ser vi mænd med rædsel i øjnene blive hældt op i en kødhakker og knuses levende. Da de voldelige elementer fremstilles overdrevne og indgår i en sort humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
21.09.2017
Originaltitel: 
Kingsman: The Golden Circle
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, Supreme 3D, Babybio 2D, Supreme 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
4.5
2.3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (472 votes)

Resumé

Action-komedien 'Kingsman: The Golden Circle' er en efterfølger til Kingsman: The Secret Service.

Kingsman-agenternes hovedkvarter sprænges i luften, og samtidig truer nye, skruppelløse skurke hele Verden. 

Eggsy og hans kolleger bliver sat i forbindelse med en søsterorganisation af agenter i USA, The Statesman, og sammen må de to agentvirksomheder stoppe deres fælles fjende.

'Kingsman: The Golden Circle' indeholder ligesom forgængeren højspændt action og masser af humor. Denne gang får de velklædte, ærkebritiske agenter modspil af lige så arketypiske amerikanere, anført af Jeff Bridges, Halle Berry og Channing Tatum.

Filmen har i øvrigt musikeren Elton John i en lille rolle som sig selv.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Og det er tydeligt, at folkene bag det uventede hit ikke umiddelbart havde planlagt en fortsættelse. Således er historien i 'Kingsman 2' uden både mål og med." (Henning Høeg)

 • Filmland P1

  "Det bliver for pjattet, for sjasket, for uopfindsomt ..." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det ekstremt stjernespækkede cast fungerer ikke det mindste forsonende for filmen, der er bombastisk rodet og totalt sjælløs." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] næsten to en halv time er for meget spilletid til en film, der lykkes bedst med sine actionscener, men falder igennem med sine overraskende elendige punchlines." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Det begynder lovende nok, med stor musik og smarte gadgets, men udvikler sig enestående uinspireret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

S. Rico

Der er meget langt op til den overrumplende og originale historie fra Kingsman The Secret Service. Man har forsøgt at finde på et lige så vanvittigt verdensomspændende plot som i den første film - blot er de vredesfremkaldende mobiltelefoner erstattet med sygdomsfremkaldende narkotika. Det fungerer desværre langt fra lige så godt. Historien er svag og dårlig fortalt. Man får eksempelvis aldrig en ordentlig forklaring på det, der skulle have været et overraskende tvist.

Skurken, som igen er en ekstrem exentrisk multi-milliardær, fungerer så bedre. Julianne Moore er vældig underholdende som over-psykopat-husmoderen, der godt kan lide en god burger lavet på friskt kød!!!

Det bedste man kan sige om filmen må være, at jeg på intet tidspunkt kiggede på uret gennem de 2 timer og 15 minutters spilletid. Der var hele tiden noget lækkert at se på for øjnene. Filmen er spækket med mega flotte billeder og underholdende action.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Thea

Man skulle ellers tro at med sådan en succesfuld film, at nr 2 film vil blive et flop. Men der tager man godt nok fejl. Kingsman: The Golden Circle lever fuldstændigt op til samme høje niveau som den første film. En af de bedste actionfilm jeg har set! Og at de tog Elton John med gjorde lige det ekstra - han var skide sjov!
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og dvd'en skal klart købes når den udkommer!!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Britt

Jeg var i dag, lørdag den 14. oktober, sammen med en venindes snart 13-årig søn inde og se filmen.
Super flot stunt, og seriøs morsom, så derfor hmmm gled de mere klamme scener lettere ned ;)
Og så var det super sjovt at se Elton John spille med :)
Det gjorde han faktisk rigtigt godt, seeeeelvom én enkel scene med ham, æhh næppe var spillet af ham selv.
Men trods en åbenlys actionfilm, så gav den nu også mig et vis moralsk dilemma og noget at tænke på efterfølgende.
Og DET er de bedste film, der kan både underholde og vække til eftertanke samtidigt.
Derfor kan den (trods visse klamme scener) klart anbefales :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
jeanette

Mange flotte stunt sceener...flot sæt op og klasse film...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Cecilie

Historien fortsætter i film nummer 2 af kingsmanuniverset. Fyldt med action fra start til slut. Det eneste jeg savner er lidt mere introduktion til de nye karakterer. Det forvirrer historien lidt et par gange. Men alt i alt er filmen værd at gå ind og se.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Filmen er fantastisk!
Den eneste grund til den ikke får 6 stjerner er fordi 1eren er bedre, og det burde ikke være en overraskelse, da den anden film i en filmserie normalt ikke er ligeså god som den første.
Merlins sidste scene i filmen, fik jeg næsten tårer i øjnene af.
Jeg vil ikke sige om det var sorg eller glædestårer, fordi jeg ikke afsløre for meget, men alt i alt, en fucking god og sjov film, kan sagtens anbefale den, og håber at I vil ind og se den.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Britt

Hej

Efter (kun!) at have set 2-eren, overvejer jeg at købe 1-eren på DVD.
MEN jeg har forstået, at 1-eren er ret voldelig. Det er 2-eren jo (i mine øjne!) unægteligt også, så derfor ...
Er 1-eren væsentlig mere voldelig end 2-eren, eller ligger de på samme niveau?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mark

Det er rigtigt nok, at The Secret Service bestemt også er en voldelig film, hvilket især skyldes dens kontroversielle (og pænt grov) kirke scene. Men hvis du spørger mig, så vil jeg nok mene, at The Golden Circle er en tand mere voldelig end dens forgænger.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ann-Britt

Super.
TAK for hjælpen.
Så vil den stå på min liste til næste investering :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lindauser/465736

Den første Kingsman var en fornøjelse, så forventningen var høj til den nye udgave. Desværre kunne den slet ikke leve op til sin forgænger - vittighederne blev mere og mere platte, plottet var ultratyndt og selv enkelte af actionscenerne blev for kedelige. Og så var specielt én scene alt for meningsløst vulgær til at være sjov efter min mening. Medgivet, der var et par rigtig underholdende scener også, og derfor får filmen også 2 stjerner, men den kunne uden problemer have været kortet ned med 3 kvarter. Det kunne måske have udløst den tredje stjerne.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter