Cookie- og Privatlivspolitik

Killers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.06.2010
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Killers
|
I 'Killers' havde den unge kvinde Jen Kornfeldt mistet troen på, at hun nogensinde skulle finde kærligheden, indtil hun tilfældigt møder drømmemanden Spencer Aimes.

Tre år senere lever Jen og Spencer det perfekte forstadsliv sammen, men en dag begynder kuglerne at flyve om ørene dem.

Spencer viser sig nemlig at være tidligere lejemorder, og der er udlovet en milliondusør til den, som dræber ham.

Det før så lykkelige par tager benene på nakken, og Jen prøver at acceptere, at hendes mand har licens til at dræbe. Det kræver en del ægteskabelige tillidsøvelser, og det viser sig, at også Jen har en hemmelighed.

Instruktøren af 'Killers' har senest lavet The Ugly Truth og 21.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (215 votes)
4.4
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... forvandler sig fra en rimeligt vittig romantisk komedie til en andenrangsactionfilm, hvis personer hele tiden drøner rundt i biler og forsøger at skyde hinanden. Her mister filmen balancen mellem det humoristiske og det blodige, og når den trods alt ikke opleves som totalt spild af tid, skyldes det de medvirkende ... Det er Heigls fortjeneste, at filmen får tre stjerner i stedet for to." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en romantisk komedie, der slår sig op på en overgearet idé. Det bliver hurtigt træls, og man bør holde sig langt væk." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Replikkerne er velskrevne, og der er tilpas med opfindsomhed i manuskriptet til, at man gider interessere sig for, om fyren eller pigen omkring næste hjørne er harmløs eller en af filmens 'killers'. Desværre er temaet svært at variere, og der går metaltræthed i maskineriet. Men så er det jo godt, at 'Killers' kun varer halvanden time." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... ikke bare usammenhængende, den er også utroværdig, ucharmerende, overspillet og burde have været aborteret, længe inden den nåede klipperummet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Skal man fordrive (regn)tiden med et ligegyldigt øjeblik, går den måske lige an, men også kun lige." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Bob DeRosas manuskript [er] alt for forudsigeligt og båret frem af den slags replikker, der slet ikke kan vente med at fortælle, hvor sjove de selv synes, de er." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Jeg må indrømme at jeg faktisk havde lidt høje forventninger til Killers, da hovedpersonerne der jo spilles af Ashton Kutcher og Katherine Heigl, er 2 af mine yndlings skuespillere. Og det gjorde desværre at jeg blev lidt skuffet første gang jeg så den. Den er lidt mere fjollet i forhold til hvad jeg lige havde forestillet mig. Jeg kunne godt have brugt lidt mere seriøsitet selvom jeg godt ved at det er en komedie. Men jo flere gange jeg ser den, jo mere vænner jeg mig til det. Den er jo sjov og de to skuespillere gør det godt i deres hovedroller. 4 stjerner !

Wayne

langt mere underholdende, end man kunne frygte. Historien er selvfølgelig papirstynd - men alligevel ret godt lavet Katherine Hegl lyser op som den almindelige pige, der pludselig er omringet af spioner, i sin egen familie.

karinauser/10050

Forstår igen ikke anmelderne!
Synes det er en rigtig god og underholdende film som helt klart er hver at se.

Mario

Lidt underlig men meget god.. Jeg er bare lidt ked af han ikke er så sjov som han plejer at være. det klær ham ikke at spille seriøst .
Og hun ser godt ud som altid .:D

Sanne

Jeg var godt underholdt, og en fuld sal var bestemt med til at smitte på humøret og grineriet. Speciel historie, som jeg ikke helt har set før. Desuden en rigtig fin præstation af Ashton Kutcher, som jeg ellers ikke er stor fan af. Katherine Heigl har en tendens til at overspille rigeligt til tider i denne film, og det irriterer lidt i længden. Men er man til komedier med fart på er det en udemærket film!

Tit

Fed film med god handling og humor :D

 Mette Breinholt

utrolig fed film og godt med indhold

Dominique

Endnu en film med det samme handling som 130 før i år, minder meget om Mr and Mrs Smith, men det er fint nok.

Gunnar Kingouser/262420

Ja som sagt er det en sød film måske grænsende til det sødsuppe
agtige. Men jeg syntes deres samspil fungere godt krydert med
morsomme klip/replikker derfor skal den have 4 stjerner og ikke 3

Anjauser/50528

Denne film kan man rolig tage ind og se hvis man vil have et godt grin. Det er en sjov komedie, samtidig skal det siges at uden Ashton Kutcher var denne film faldet til jorden. Det er udlukkende ham der redder filmen fra at blive et flop.
Hvis man er til komedier og fart over feltet så se den!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.