Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Kill Bill: Vol. 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.04.2004
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kill Bill: Vol. 2
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter

I Kill Bill: Vol. 1 vågnede den tidligere lejemorder Black Mamba op efter fire år i koma.

Under dæknavnet The Bride begyndte hun sin hævn over de andre mordere fra eliteenheden Deadly Viper Assassination Squad, der sammen med hendes tidligere chef, Bill, var skyld i den massakre der forvandlede hendes bryllup til et blodigt inferno.

Nu er The Bride næsten halvvejs igennem, men mangler de sidste af sine tidligere kollegaer, Elle Driver og Budd Sidewinder og - i det afsluttende opgør - Bill selv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (87 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Efter at have hørt så meget godt om denne efterfølger til mesterværket Kill Bill: Vol. 1 så kan man ikke lade være med at ryste på hoved.

Som en passioneret fan af Quentin så mangler jeg noget galskab. Den kører lidt i et langsomt tempo og et fesent manuskript. Til gengæld kan jeg godt lide den halve time hvor hun bliver trænet. Minder det ikke lidt om en "klassiker"? Langsomt tempo med flashbacks? Citizen Kane måske?

Altså det eneste han har gjort er at danne Citizen Kane sammen med Titanic, sammen med en Bruce Lee film.

Når det så er sagt er det så er det altid sjovt, at have med Beatrix Kiddo at gøre. Historien er udmærket og de få kampscener der er, er ret gode. Slutningen bliver lidt for sukkersød til mig.

Bjerg

Mange foretrækker vol. 1 over vol. 2 af 'Kill Bill'-sagaen, hvilket jeg også sagtens kan forstå, da det jo er en fuldstændig individuel holdning. Men jeg synes dog også, at anden del om Beatrix Kiddo, er langt mindre respekteret i Tarantinos fankreds, trods den faktisk er en ligeså god film, hvis ikke bedre - bare på andre punkter...

Ligesom vol. 1 var en selvskreven håndbog i, hvordan man laver sublime actionscener, hvori Tarantino fik lov til at lege med kunstneriske blodstråler og atmosfære; er vol. 2 lige så meget en legende og flot udførelse af et manuskript, skrevet til perfektion!
Jeg synes vol. 2 er noget af det bedste Quentin har skrevet mht. til dialog og generel opbygning af selve historien. --- Selvfølgelig er det svært at sige, hvornår Quentin gør noget 'bedst', for det gør han jo næsten hele tiden. Personligt, ser jeg bare anden del af 'Kill Bill', som værende toptunet underholdning i dialog og historie, ligesom første del var selvsamme, bare i atmosfære og farvefulde 'kunstbilleder'.

Endnu engang tak hr. Tarantino, for en flot, nær perfekt afslutning, på noget der startede næsten lige så flot.

6/6

Frank

God film

Jeff

I’m trying to think which of the Kill Bill films I like the most and I can’t separate them. Therefore, from now on, I judge them as one film. Brilliant Tarrantino at work.

Muggauser/8186

Filmen er bare så mega fed, at det næsten er surrealistisk. Den scene, hvor hun bliver trænet op, da hun vågner for komaet, da hun er i kisten osv. Det er så vildt. Fede detaljer og cool med sort og hvidt screen nogle gnage. Thumps up!

josimar1234

jeg synes det er godt lavet

Wayne

Der er vedholdende rygter om en fortsættelse af Kill Bill, så hvem ved?

Tarantino holder skruen lige i vandet, og lykkes med en perfekt afslutning på en overdrevet fed historie.

Chri

har læst på IMDB at der kommer en vol. 3 i 2014!!!
Jeg glæder mig!
og kill bill vol. 2 er selvfølig osse amazing!!!

S. Rico

Dette er suverænt! En mesters genistreg!

Nogenuser/12232

den skulle jo afsluttes og det bliver gjord godt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.