Cookie- og Privatlivspolitik

Kick-Ass 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2013
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kick-Ass 2: Balls to the Wall
|

Filmen 'Kick-Ass 2' er efterfølgeren til superheltefilmen 'Kick-Ass' fra 2010.

Den selvproklamerede superhelt, Kick-Ass, er tilbage for at bekæmpe kriminalitet med banden Justice Forever, der har Colonel Stars and Stripes i spidsen. Men Hit-Girls alter ego er blevet afsløret, og hun er nu tvunget til at hænge kappen i skabet, og må i stedet bruge sin tid på mobbende piger fra gymnasiet.

Alt imens sidder den tidligere aspirant til Kick-Ass’ makker, Red Mist – genfødt som The Motherfucker - i den anden ende af byen og er klar med sit eget tæskehold for at hævne sin fars død. Linjerne er trukket op, og det kan kun ende i et regulært sammenstød mellem de autodidakte helte og skurke.

Forgængeren ’Kick-Ass’ blev et stort internationalt hit, og efterfølgeren var klar til produktion i september 2012 inklusiv en række tilbagevendende karakterer.

Skuespillerne Aaron Taylor-Johnson, som spiller Kick-Ass, og Chloë Grace Moretz, der har rollen som Hit-Girl, brød begge for alvor igennem i den første film og kan snart ses i reboots af henholdsvis 'Godzilla' (2014) og Carrie (2013).

Jim Carrey (Yes Man) folder sig ud som Colonel Stars and Stripes, en tidligere hårdkogt mafiaboss, der nu dedikerer sit liv til at rydde op i kriminelt afskum.

'Kick-Ass 2' er ligesom den første film baseret på Mark Millar og John Romita, Jr.’s tegneserier fra 2008-2010 - udgivet af det Marvel-ejede forlag Icon.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (269 votes)
3.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Sjældent har der været SÅ langt fra kvaliteten på en original til en efterfølger.' (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  '[...] når filmen i dén grad underholder og til dels stadig overrasker, så skyldes det et væld af gode detaljer, en fin balance imellem action og humor og så skønt et hold af skuespillere, der ved, hvornår der skal holdes igen, og hvornår speederen skal trykkes helt i bund.' (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  '[...] der er tale om en typisk toer; hvis bedste elementer blot er gentagelser fra forgængeren.' (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  '[...] en fantastisk, postmoderne rodebunke, som er svær at hade.' (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  '[...] den dobbeltmoral - fordømmelsen af den vold filmen lever på - er så påtrængende, at det gør ondt.' (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det var et eksempel på overdreven vold, så absurd at det blev sjovt. Det var på en måde et mix mellem The Matrix, Spiderman og The Expendables - uden et filter af moralisering.

Den fik vi denne gang - vold avler vold. På en måde skabte Kick-Ass selv et monster, og var dermed med til at dræbe sin egen far.

Dermed trækkers filmen over i en mere alvorlig retning - uden den humor, som var bærende for den første.

Desværre ender det hele bare som en bleg skygge af den første film.

Jeff

Kick Ass 2 has it’s moments, but they’re too few and too far between. Hit Girl was the star of the first movie, so she get’s a bigger roll in this, but for me she just wasn’t anything near as charming as she was in the first movie. In general, watching these grown ups play children just looked and felt odd.

Larsuser/471290

Selvom den ikke var lige så god som Kick-Ass, så er det stadig en solid 2'er med en håndfuld rigtigt gode scener.

Gustav Fabricius Almind

Man kan ikke lade være med at elske 'Kick-Ass 2''. Meeeen dog syntes jeg, at 'Kick-Ass' er meget bedre. Denne film har også den samme humor som før, hvilket gør den god ;)

Natasjauser/971331

Sjov, spændende, crazy, action og meget mere lige som det skulle være.
Jeg blev bestemt ikke skuffet. :) Jaa!

Virkelig god! Anbefales.

Thomas

Det der var så fedt ved originalen var at ingen havde set den komme. Den var sjov og overraskende, og så var Hit-Girl helt genial. 2eren kan naturligvis ikke overraske på samme måde som 1eren gjorde, men man er godt underholdt med de mange vanvittige superhelte/skurke wannabees.

Linda

Den er god. Meget anderledes i forhold til etteren, men god og overraskende.

Henrik Bruunuser/298494

Øv! Kick-Ass er sjov, cool og superhelte vs moral. Nu er der kun splatter/teenmovie tilbage. De har ødelagt historien, hvilket er dybt skuffende, når der ligger så meget potentiale i det univers, hvis 2'eren var blevet lavet til mere voksne mennesker, og ikke til umodne bøvsende teenager.

Bond

Den var god, men den kan ikke rører etteren på nogle
punkter. Historien er faktisk god nok og den bliver fint
fortalt, men hele den stemning der var i den første er
der ikke på samme måde i toeren. Skuespillerne gør det
stadig godt, men det falder lidt til jorden da de nye helte
kommer ombord. Savner de gamle! Den ligger dog op til
en treer så må vi se om den bliver bedre.

jonuser/927757

den var okay og der var da også nogle awesome ting indimellem... Alt i alt var den dog skuffende, i forhold til hvor fremragende den første er..!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.