Cookie- og Privatlivspolitik

Kick-Ass 2

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2013
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kick-Ass 2: Balls to the Wall
|

Filmen 'Kick-Ass 2' er efterfølgeren til superheltefilmen 'Kick-Ass' fra 2010.

Den selvproklamerede superhelt, Kick-Ass, er tilbage for at bekæmpe kriminalitet med banden Justice Forever, der har Colonel Stars and Stripes i spidsen. Men Hit-Girls alter ego er blevet afsløret, og hun er nu tvunget til at hænge kappen i skabet, og må i stedet bruge sin tid på mobbende piger fra gymnasiet.

Alt imens sidder den tidligere aspirant til Kick-Ass’ makker, Red Mist – genfødt som The Motherfucker - i den anden ende af byen og er klar med sit eget tæskehold for at hævne sin fars død. Linjerne er trukket op, og det kan kun ende i et regulært sammenstød mellem de autodidakte helte og skurke.

Forgængeren ’Kick-Ass’ blev et stort internationalt hit, og efterfølgeren var klar til produktion i september 2012 inklusiv en række tilbagevendende karakterer.

Skuespillerne Aaron Taylor-Johnson, som spiller Kick-Ass, og Chloë Grace Moretz, der har rollen som Hit-Girl, brød begge for alvor igennem i den første film og kan snart ses i reboots af henholdsvis 'Godzilla' (2014) og Carrie (2013).

Jim Carrey (Yes Man) folder sig ud som Colonel Stars and Stripes, en tidligere hårdkogt mafiaboss, der nu dedikerer sit liv til at rydde op i kriminelt afskum.

'Kick-Ass 2' er ligesom den første film baseret på Mark Millar og John Romita, Jr.’s tegneserier fra 2008-2010 - udgivet af det Marvel-ejede forlag Icon.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (269 votes)
3.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Sjældent har der været SÅ langt fra kvaliteten på en original til en efterfølger.' (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  '[...] når filmen i dén grad underholder og til dels stadig overrasker, så skyldes det et væld af gode detaljer, en fin balance imellem action og humor og så skønt et hold af skuespillere, der ved, hvornår der skal holdes igen, og hvornår speederen skal trykkes helt i bund.' (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  '[...] der er tale om en typisk toer; hvis bedste elementer blot er gentagelser fra forgængeren.' (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  '[...] en fantastisk, postmoderne rodebunke, som er svær at hade.' (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  '[...] den dobbeltmoral - fordømmelsen af den vold filmen lever på - er så påtrængende, at det gør ondt.' (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

MEGA, go mangler ik,, noget fatter ik den har fået så dårlig' omtale det jo en ren' drengerøvs, Film.. den for sgu fem stjerner

Wayne

Det var et eksempel på overdreven vold, så absurd at det blev sjovt. Det var på en måde et mix mellem The Matrix, Spiderman og The Expendables - uden et filter af moralisering.

Den fik vi denne gang - vold avler vold. På en måde skabte Kick-Ass selv et monster, og var dermed med til at dræbe sin egen far.

Dermed trækkers filmen over i en mere alvorlig retning - uden den humor, som var bærende for den første.

Desværre ender det hele bare som en bleg skygge af den første film.

Jeff

Kick Ass 2 has it’s moments, but they’re too few and too far between. Hit Girl was the star of the first movie, so she get’s a bigger roll in this, but for me she just wasn’t anything near as charming as she was in the first movie. In general, watching these grown ups play children just looked and felt odd.

Randers

Dårlig på alle måder

Larsuser/471290

Selvom den ikke var lige så god som Kick-Ass, så er det stadig en solid 2'er med en håndfuld rigtigt gode scener.

Gustav Fabricius Almind

Man kan ikke lade være med at elske 'Kick-Ass 2''. Meeeen dog syntes jeg, at 'Kick-Ass' er meget bedre. Denne film har også den samme humor som før, hvilket gør den god ;)

carstenuser/132930

Det er på ingen måde skuespillernes skyld. Hvis ikke det havde været for dem, havde jeg kun givet en stjerne. Vi kan jo også sige at stjernen er for, det imponerende i, at man kan lave sådan noget lort, med de skuespillere og originalt materiale. Det er en bedrift i sig selv.

Mikkel

Jeg har altid elsket hele kick ass universet, og jeg er uenig med dem der siger at 2'eren er et flop for jeg syntes personligt at den er helt genial! Og så tror jeg også lige jeg blev lidt forelsket i chloë grace moretz...

Kristian-Oglauser/1083707

Kæft en lorte film. Fatter ikke hvorfor nogle folk går og siger at denne opfølger er god da den tydeligvis ikke engang nærmer sig ordet! Forfærdelig historie der nu har vendt totalt op og ned på det originale og elskværdige ved den første!
'Kick-Ass 2' er den film der bør få tæv!!!

Katrine Skøtt

Fed action film og lever helt klart op til forventningerne!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.