Cookie- og Privatlivspolitik

Karlas kabale

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.11.2007
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Karlas kabale
|

10-årige Karla har en kabale, hun skal få til at gå op. Hun er i julehumør, og hendes højeste ønske er, at samle hele sin familie, så hendes fraskilte far også kan være med til juleaften.

Men Karlas mor og stedfar Leif har alt for travlt og gider slet ikke at hygge og bage kager. Lillebror på 5 år har sin usynlige ven Licky, som hele tiden er ”årsagen” til alt, hvad der går galt, mens Mads Morten på 8 år spiller fodbold overalt. De får ALDRIG skylden for noget – det er ALTID Karla, det går ud over!

Da hendes to små brødre raserer hele huset, og hendes far samtidig aflyser den lillejuleaften, de skulle holde sammen, og moderens rengøringsvanvid tager overhånd, får Karla nok.

Hun løber hjemmefra og opsøger sin veninde Molly for at holde jul med hende, men Molly er på vej til sin mormor for at holde den perfekte jul med hele familien.

Nedslået går Karla ud i verden og slår sig sammen med den forhutlede Buster og den udviklingshæmmede Ejnar for at holde lillejuleaften. Sammen med Buster og Ejnar finder Karla ud af, at familier ikke er ufejlbarlige, og at hun kun kan få kabalen til at gå op sammen med sin egen familie.

'Karlas kabale' er baseret på Renée Toft Simonsens populære børnebog.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathilde

En kabale om Karla´s liv lægges fra start til slutning i 'Karlas Kabale', jeg mener ikke at hun dør, kort spillet bliver bare rigtigt fint beskrevet i denne hyggelige lille jule film, danske familier bør tage ind og se!

S. Rico

Havde ikke regnet med at det var noget for mig. Men efter at have set den alene hjemme juleaften sammen med mine to børn, var der ikke et øje tørt.

KÎd-LûzÊ

mega nice film super nice men lidt plat

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.