Cookie- og Privatlivspolitik

Kapring af Metro 1 2 3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.08.2009
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Taking of Pelham 1 2 3
|
I 'Kapring af Metro 1 2 3' spiller Denzel Washington Walter Garber, vaglederen af New York Citys undergrundstog.

Pludselig forvandler en ubegribelig forbrydelse den ganske almindelige hverdag til det rene kaos; nogen har kapret et tog.

John Travolta spiller Ryder, den kriminelle superhjerne bag kuppet, der sammen med sine fire stærkt bevæbnede mænd truer med at henrette togets passagerer, med mindre en gigantisk løsesum betales inden for 60 minutter.

Stressniveauet banker helt op i det røde felt, altimens Garber udnytter sin indgående viden om undergrundssystemet i kampen mod uret for at overvinde Ryder og redde passagererne.

'Kapring af Metro 1 2 3' er Tony Scotts ('True Romance', 'Man on Fire') genindspilning af klassikeren 'The Taking of Pelham One Two Three' (1974) med Robert Shaw og Walter Matthau.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (765 votes)
3.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På Tony Scotts typiske facon er 'Kapring af Metro 1 2 3' hektisk, aggressiv og fyldt med smarte tekniske tricks, men det er nærbillederne af Denzel Washington og John Travolta, der for alvor gør den værd at se." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Tony Scotts forrige film hed 'Deja Vu', og denne gang har man virkelig fornemmelsen af, at have set det hele før, bare bedre." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... er som sådan ikke nogen decideret dårlig film. Den er bare heller ikke rigtig god." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Historien er svag og ligner mange andre gidsel-dramaer, og de to hovedkarakterer er simpelthen ikke særlig interessante..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... bliver [aldrig] mere end en jævn spændingsfilm..." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Filmens første times tid er fremragende, men så går luften langsomt af ballonen hen imod den halvkedelige slutning. En Tony Scott-instrueret actionfilm vil dog formentlig altid tilfredsstille trofaste fans af genren." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En fed fornøjelse at se filmen, der stort set har det hele.
Dejlig at se Denzel og John spille overfor hinanden.

Filmen har alt i mine øjne, men først og fremmest spænding.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, men orginalen er stadigvæk bedre. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Antaeus

Se den fremragende udgave med Walter Matthau i stedet, den er langt bedre.

Wayne

og desværre ikke det bedste vi har set af Tony Scott, der snart skylder en god film igen. Den bliver aldrig vedkommende og virker for lang og ikke rigtigt spændende.

Jeppe Emiel ;)

hvis man er til toge!? ja okay ikke dårlig men heller ikke god! midten af blodbanen.
I like!

SynneL

Filmen er ok, men gik ud af salen med følelsen af at mangle noget.. Det er ikke een, jeg behøver at købe . Den er set, og det er nok for mig.

Tribute

Er det bare mig eller er det her en komedie film.
Den var lidt skræmmende og tynd men også alt for spænende til min smag. Den er så mærkelig, men det er både sygt og fedt at de har 1time til at aflevere nogle penge ellers vil en hver Passager Dø.

John Travolta klare sig nok bedst som skurk en som helt (Jeg taler om Bolt)
Den var rimlig barsk så det er godt nok at den fik allerend 15år. Den er uegnet for folksom elsker tog og for sarte sjæle (Som de fleste film ikke er for)

S. Rico

Have store forventninger til denne genindspilning af den eminente klassiker med Walter Matthau. Men hold kæft hvor var det kedeligt skruet sammen.

Gubbixd

Endelig en action film hvor der rent faktisk sker noget ... !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.