Kagekampen

Tilladt for alle
Filmen har en let og varm grundstemning. Den indeholder afslutningsvis kortvarig, mild dramatik, og i en enkelt, indledende scene ser man kortvarigt en lidt uhyggelig dukke med knapper som øjne. Men da uhyggen hurtigt forsvinder, og da filmen er animeret og i øvrigt overvejende er varm, positiv og roligt fortalt, vurderes den ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
09.09.2021
| |
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
|

Familiefilmen 'Kagekampen' handler om de legendariske gnomer, der hemmelighedsfuldt hjalp håndarbejdere om natten, indtil de blev udstødt for 200 år siden.

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde. Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor der venter dem et eventyr, de aldrig havde turdet drømme om. 

Elfie bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre.

De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs.

Men da ingen af dem tidligere har bagt en eneste kage, er der liiige lidt startvanskeligheder inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

Mere omtale af 'Kagekampen' følger...

Skal du se Kagekampen?
(7 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.