Cookie- og Privatlivspolitik

Kærlighedens superhelte

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let grundstemning. Den indeholder enkelte scener, hvor stemninger skifter og bliver lettere dramatisk, og hvor man ser hovedpersonerne følelsesmæssigt oprevet og ulykkelige. Da filmen ikke indeholder vold, og da fortællingen er varm og og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
15.12.2022
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Supereroi
|

Det italienske drama 'Kærlighedens superhelte' handler mennesker i parforhold - dem, som filmen kalder nutidens superhelte.

Filmen følger fysiklæreren Marco, der er optaget af formlernes regelbundethed, og den impulsive tegneserietegner Anna, og deres forhold. 

Handlingen bringer os både nær og fjernt, mens smukke billeder fra Rom, Toscana og sågar også København er bagtæppet for denne fortælling om nutidens superhelte. 

Filmen er instrueret af den italienske instruktør og manuskriptforfatter Paolo Genovese, der tidligere har stået bag filmen Perfect Strangers

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Italienske Paolo Genovese har lavet en anderledes film om kærlighed, 'Kærlighedens superhelte'. Han tror simpelthen på parforholdets langtidsholdbarhed." (Ann Lind Andersen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Selv om filmen vil fortælle om livet og kærlighedens flygtighed og kviksølvagtige substans, skal der være lidt for os fastholdere, der skal følge med og tage stilling til brevkasseproblemerne fra det intime liv." (Bo Tao Michaëlis)

 • Information

  "Paolo Genovese har med 'Kærlighedens superhelte' lavet en let anretning til julens filmbuffet, som leger med tid, tegneserier og to menneskers parforhold." (Eva Novrup Redvall)

 • Jyllands-Posten

  "Præmissen er klarere end udførelsen i Paolo Genoveses filosofiske kærlighedsfilm 'Kærlighedens superhelte'." (Katrine Sommer Boysen)

 • Weekendavisen

  "Der skal nok være hårdkogte nej-sigere. Men har man hjerte til intet at føle til slut, må der være en karakterbrist. Tag kæresten i hånden og køb billetter. Lad det så komme an på en prøve." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.