Cookie- og Privatlivspolitik

Kærlighed og krydderier

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.09.2007
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Reservations
|

Mesterkokken Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) lever sit liv på samme intense måde som hun styrer køkkenet på den trendy 22 Blecker Restaurant på Manhattan.

Med ufattelig præcision manøvrerer hun gennem hektiske arbejdsdage, koordinerer hundredvis af måltider, tilbereder delikate saucer, og sørger for at hvert måltid bliver absolut perfekt.

Men Kates perfektioniske natur bliver sat på en hård prøve, da en ny sous-chef bliver ansat på restauranten.

Nick (Aaron Eckhart), der er en ung mester-kok på vej op, elsker opera når han arbejder samt glade folk omkring sig. Hans afslappede forhold til både livet og madkunsten kunne ikke være længere væk fra Kates.

Men alligevel synes der at være en kemi mellem dem...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

'No Reservations' er ikke nogen stor film. Det er en letfordøjelig, romantisk drama komedie med et fint budskab om den kemi der gemmer sig i kærlighed, og hvad ordet "Lykke" egentligt kan betyde. Det er en dejlig film, og det tør siges. Og der indgår skuespillerne også. Catherine Zeta-Jones er bl.a. en fremragende skuespillerinde, og rollen som Kate giver hende ikke mange udfordringer. Hun er sød, tilgængelig og elskelig - man ender endda med at få lyst til at spise middag med hende. Aaron Eckhart er perfekt i rollen som den charmerende kok. Og så har vi lille Abigail Breslin der spiller sin præstation som Zoe, meget bedre end hvad man skulle forvente fra den alder hun befinder sig i. Så i helhed er 'No Reservations' en garanteret feel-good søndagssofahyggefilm. Man skal derudover ikke forvente alt for meget, da filmen tydeligvis ikke kan klare at opfylde tårnhøje forventninger, da den mere er fast besluttet på at få sit publikum til at både græde, gine og hygge sig på én og samme gang. Det syntes jeg trods alt filmen klarer fortræffeligt, især med billedudtrykket der som manuskriptet både er pænt, poleret og pletfri, og på den måde ender det med en film man bare ikke kan hade.

'No Reservations' er en lækkerbisken inde under alle sine genre træk, gør det hele troværdigt, og skaber i helhed en god film der kan ses af tøser og af filmglade mænd - altså, mænd der er fuldstændig ligeglad med om den er ment som en tøsefilm. Fire stjerner!

The Womanuser/8031

Nu vil jeg også gerne anmelde filmen, jeg har den trods alt på DVD. Kærlighed og krydderier er en dejlig film, hvor underholning ikke bare er nok for filmen at overaske se publikum med, for filmen bliver også tilbage i hovedet på os, altså på en så speciel måde at man helt går hen og græder. Som der tidligere anmeldelse siger så syntes jeg også at filmen skuespillere gjorde det godt, jeg troede helt på at vores hovedpersoner faktisk kunne lave de retter de tilberedte undervejs, men det var nok på grund af deres velfungerende attituder der gjorde figurene helt livlige. Kærlighed og krydderier er dejlig med mange d´er, ja det er nok mest en tøsefilm, og jeg er også enig i at mænd kan se den, selvom det for det meste er en film vi tøser tager op når vi sidder og snakker og yndlings film, dette er nemlig en af mine. rigtig god, nej, mere en god, og rigtigt godt eftertænksom!!!

Wayne

Man kunne nemt tro at denne romantiske film er stærkt inspireret af Pixars Ratatouille som udkom næsten på samme tid - en del af handlingen ligner, smuk alenepige og samtidig dygtig kok, ikke interesseret i et forhold osv. Selvfølgelig er der ikke en rotte med, men det er sjovt at den lige udkommer på samme tid.

Det overstået, så er det da en ganske sød film med en skabelon som er set mange gange før - søster dør, og pludselig står man der med barnet og skal overtage ansvaret. Klichéerne står i kø uden at man føler at man får noget brugbart med hjem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.