Jumanji: Welcome to the Jungle

Censur 11
25. Dec 2017
119 min
UIP
Jumanji: Welcome to the Jungle
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Adventurefilmen 'Jumanji: Welcome to the Jungle' er en fortsættelse af filmen fra 1995 og foregår 20 år efter originalen.

Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv.

Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse. 

Filmen er det andet samarbejde mellem den nye komedie-duo Dwayne Johnson og Kevin Hart, og denne gang får de bl.a. selskab af veteranen Jack Black og talentet Karen Gillan, der er kendt som Nebula fra Guardians of the Galaxy-filmene.

'Jumanji: Welcome to the Jungle', som er skrevet af mændene bag Spider-Man: Homecoming, følger den moderne tendens, hvor ældre film får efterfølgere, der både omfavner sit ophav og bidrager med en ny vinkel, som det fx sås med Star Wars: The Force Awakens og Jurassic World. (copyright: kino.dk)

 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: