Cookie- og Privatlivspolitik

Justin Bieber - Never Say Never

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.04.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Justin Bieber - Never Say Never
|
'Justin Bieber - Never Say Never' følger den unge popstjerne rundt og byder på optagelser fra hans koncert-tour i 2010.

Ud over Bieber medvirker også Miley Cyrus og Jaden Smith. Der er interviews med fans, der har fulgt sangfænomenet fra begyndelsen af hans karriere og Justin Biebers mentor Usher.

Jon Chu (Step Up 2 the Streets og Step Up 3D) har instrueret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (344 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... både underholdende og opmuntrende." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... jeg sidder med en tom fornemmelse over at mangle noget substans. ... Men jeg er jo også voksen." (Sisse Sejr-Nørgaard) ()

 • Ekstra Bladet

  "... reklamefilm forklædt som dokumentar... " (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Men mens man velvilligt overgiver sig til fænomenet Justin Bieber, er det lidt sværere helhjertet at se gennem fingre med filmens åbenlyse problemer. For instruktør Jon Chu aer i en sådan grad historien med hårene, at det næsten kommer til at ligne et to timer langt reklamespot på MTV." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Den musik, han er endt med at lave, er lige så anonym som filmen om ham, men gennem anonymiteten skinner talentet, og det gør indtryk. Belieber eller ej." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joachim

Det er dog lidt tid siden jeg har set den, men jeg husker den som noget være lort!!!
Elendig film, stort set uden noget modgang overhovedet. Den fortjener ingenting.
Ps: Tjek dens rating på IMDb - den virker mare realistisk i mit hoved.

SabrinaBelieber

Never Say Never!
Det er jo en ekstrem god film!..
Da jeg så den faldte der en tåre eller 100 ned.

Eric Poulsen

Den var ekstremt kedelig. Så kedelig at selv Twilight er bedre end dette! 1 stjerne. Brænd filmen ned!

Nicolaiuser/319840

den er rigtig god gad godt at se den rigtig mange gange

Christina Bieber

Denne film er den bedste, absolut bedste film jeg nogensinde har set, og i 3D var den bare forrygende det virkede som om man var tættere på ham og det var vildt fedt. Jeg har stadig gemt de pink 3D briller og jeg har 2 par derhjemme. Det var en fantastisk oplevelse på det store lærred og jeg fik i den grad noget ud af pengende. Justin Bieber, Jaden Smith og Miley Cyrus rokkede den totalt af og filmen virkede langtrukkende på den gode måde at jeg kunne blive ved med at se på ham.
Jeg elsker alle hans sange og jeg kan blive ved med at høre dem dag efter dag. At se den på forprremiere var noget stort, at være omgivet af andre Belibers var forrygende og fantastisk, og hvordan vi alle skreg og græd var totalt flippet, jegf havde ikke tænkt mig at købe nogle popcorn da jeg havde alt mund godt ved at se på ham. NEVER SY NEVER, jeg elsker det måtto og vil andre glemme det. Var forresten også i USA for at se den forlængede version i 3D, det var fedt at opleve Belibers i USA og det var vildt hvordan de amerikanske biograf sale er på. Der blev skreget totalt højt lige da filmen blænede op og jeg var selv en af dem, alle de forlængede versioner passede godt ind og jeg følte mig som en rigtig fan. Jeg har et sengetøj med ham, en trøje (jeg aldrig tager på, er bange for om den bliver grisset til), Hans sange på CD, biograf og koncert billeterne, de smarte 3D briller og meget andet en værd Beliber skal og har.
Forrygende film, som bød på alt jeg ikke havde forventet, musikken var i top og sangende var som de skulle være samtidig med at den lækre fyr gjorde et godt værk i filmen.

Asta Fischer

Lilla briller*

Lotteuser/948593

jeg ved ikke hvad de andre aviser skrev, men nu er det sådan at min far læser ekstra bladet, og deres andmeldelse var for dårlig. den sagde at man kun så en forkælet Justin Bieber som varmede op til hans "store" koncert i Madison Square Garden.. Men ham der skrev den, så tydeligvis ikke ordenligt efter. Den handler om meget mere end hans STORE, og ja den var stor, koncert i MSG. Det handlede også om hvor meget Justin har kæmpet for at blive kendt, og at det ikke bare var YouTube det hele... Vi lære også hans familie og venner bedre at kende, og hans levested. Jeg give den 6 stjerner, det fortjener knægten.

Asta Fischer

Rigtig god film med gode scener fra hans barndom og nu. Man kommer længre ind på justin. MESTERVÆRK!

Elisabethuser/953306

den er bare SÅ god!

Sonni2212user/804321

Jeg er ikk Bieber fan. men synes det er en god film. for den fortæller om en helt almindelig dreng der opnår noget der kun er nogle få i verden der opnår i denne verden. og han er overhovedet ikk arogant eller noget som helst. synes sku han er cool nok efter jeg har set film. og alle dem der sviner ham til og kalder ham bøsse osv. har måske et problem med deres egen sexuelitet. for tror han får mere end i nogensinde kommer til. Giver den 5 stjerner..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.