Cookie- og Privatlivspolitik

Just Like Heaven

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.12.2005
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Just Like Heaven
|

En værelseskammerat er det sidste, David ønsker, da han fremlejer sin lejlighed. Lejligheden er et stort rod og da den unge kvinde Elizabeth pludselig dukker op og påstår, at lejligheden er hendes, antager David, at der er tale om en misforståelse.

Men Elizabeth forsvinder lige så pludselig, som hun dukkede op. Selvom David udskifter låsene, kommer og går hun, som hun vil.

Overbevist om at hun er et spøgelse, forsøger David at hjælpe Elizabeth over på den anden side. Men Elizabeth vil ikke over på nogen anden side. Hun kan ganske vidst gå gennem vægge, men hun er overbevist om, at hun på eller anden måde stadig er levende…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Just Like Heaven får 5 stjerner af Anmelderen *****

Jeg er altså nød til at give denne meget specielle, romantiske komedie 5 stjerner, da jeg synes at helheden i denne film fra 2005 bare er fed, rigtig fed og hjertelig. Sammensætningen af skuespillere, historien og handlingen i denne film samt små detaljer er med til at gøre denne film til noget helt specielt i mine øjne. Plus jeg rigtig godt kan lide de film som Reese Witherspoon er med i, da jeg synes hun spiller rigtig godt og er en meget naturlig god og meget talentfuld skuespiller. I selskab med Mark Ruffalo synes jeg at Reese Witherspoon gør det rigtig godt i denne film.

Da David flytter ind i hans nyudlejet lejlighed, havde han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at der pludselig ville dukke en kvinde op som påstår at han befinder sig i hendes lejlighed, for derefter at forsvinde i den blå luft. David finder snart ud af at der er tale om en meget stædig, og irettesættende kvindelig ånd som nærmest håner og griner af diverse åndeuddrivere og spøgelsesjægere. Ånden er kommet for at blive, og den er overbevist om at den ikke er død og er i levende live. Inden længe forvandles de daglige irritationer og spørgsmål sig til accept og nysgerrighed, og varme følelser opstår mellem David og ånden som hedder Elisabeth. Sammen prøver de at opklare hvem hun er, og hvorfor hun spøger i lejligheden, og hvad hun har lavet før.

Der er lagt i kakkelovnen til en god, hyggelig og varm komedie som både rummer romantik, ånder, og håbløse problemstillinger som almen sund fornuft og logik desværre ikke kan løse. Der skal tænkes utraditionelt og utraditionelle metoder skal tages i brug, når mysteriet om ånden Elisabeth skal løses. "Just Like Heaven" formår at holde en til ilden, og nysgerrig efter at vide hvordan tingene hænger sammen, og hvad hovedpersonerne kan gøre for at bringe Elisabeth tilbage til livet eller til der hvor hun hører til. Jeg mener og synes at denne film er rigtig godt sammensat, dens fortælling er varm, hjertelig og fængende. Filmen fortryller en og fanger en, og rummer den sjældne magi som nogle film bare har i sig, og som gør man kan se den igen og igen uden at blive træt af den. Derfor fortjener denne film fuldt de 5 stjerner som hermed er givet.

Wayne

men temmelig nem at gennemskue, efter 10 minutter havde jeg regnet resten af filmen ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.