Cookie- og Privatlivspolitik

Junglebanden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk stemning, men indeholder også nogle dramatiske scener, hvor filmens animerede dyr er i fare. I en scene er en dyreunge ved at falde ned i flammer fra stor højde. I en anden scene omkommer et dyr tilsyneladende efter at være omgivet af flammer, mens andre dyr kun kan se på uden at kunne stille noget op. Filmen byder desuden på mange delvist humoristisk fremstillede slagsmål mellem filmens dyr. Da filmen foregår i animeret univers, filmens figurer er stærke og handlekraftige, og da de dramatiske scener oftest forløses med komiske indslag, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les as de la jungle
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D Sidste Ch, Babybio - dansk tale
|
Junglebanden plakat

Animationsfilmen 'Junglebanden' er baseret på tv-serien af samme navn og handler om pingvinen Monrad og hans gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

Nu møder banden imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!

'Junglebanden' er skrevet, instrueret og produceret af det franske hold, der også har stået bag tv-serien, og derfor er filmen i høj grad en videreføring af serie-universet til det store lærred.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.7
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Ikke fransk animations stolteste stund." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "'Junglebanden' er ikke verdens bedste eller mest spændende film. Alligevel hepper du på Monrad og de andre dyr. For hvem kan vel stå for en tigerpingvin, der selv maler striberne på?" (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ronni

Filmen er egnet til børn - ingen tvivl. Men derfor kan man godt hygge sig omkring den. Er i øvrigt vild med production design i filmen - de har nogle grønne arealer med, som jeg godt kan se ligheder i til Vertiplants. De med at kombinere grønne arealer og fantasi er så fedt.

jeanette

Lidt lang .. og mest til børn... har set bedre film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.