Cookie- og Privatlivspolitik

Jumper

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
22.02.2008
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jumper
|

Fra instruktøren af 'The Bourne Identity' og 'Mr. & Mrs. Smith' kommer det hæsblæsende storbys actionadventure 'Jumper'.

David Rice (Hayden Christensen) er en "Jumper" – en person der kan teleportere sig selv hvor hen han vil, og hvornår han vil.

David kan se 20 solnedgange på en dag, smutte forbi kærester verden rundt på et øjeblik og snuppe millioner af dollars og forsvinde få minutter efter.

Filmen foregår på den måde både blandt New Yorks skyskrabere, i Tokyos gader, i det amerikanske midtvesten, ved pyramiderne i Egypten og i ruinerne i Rom.

Men pludselig finder David ud af at hans helt specielle evner har eksisteret i århundreder, og han faktisk er centrum for en raserende krig mellem "Jumpere" og dem, der gerne vil slå dem ihjel.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (71 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joan

Rigtig go lille sci film, tænk at kunne hoppe fra sted til sted, snart big ben, så eiffel tårnet, og en bank der lige skal tømmes.

Frank

Dårlig film

Nicoline

Jumper minder i det store hele om en ringe superheltefilm .. Plottet er ikke specielt godt, det er ihvertfald ikke noget som man ikke har hørt eller set mange gange før, og historien fanger ikke rigtig. Den er okay lavet med specialeffekter og der er også rimelig med action i, og det er også altid en fornøjelse at se søde Rachel Bilson spille, men udover det er filmen egentlig ret skuffende og kedelig .. sidder lidt og overvejer hvorfor jeg ikke har givet den to stjerner, men det må være 1 for effekterne, 2 for action og 3 for Rachel Bilson :)

Jeff

Good idea, badly done.

Wayne

end udførelsen. Action delen holder rimeligt, men vi får ikke for alvor fundet ud af hvorfor Samuel L. Jackson fiser rundt i hælene på Hayden. Man savner ikke en 2'er.

Clara

den er meget god efter min mening - lidt speciel, men god. gode skuespillere, god stemning, sjov historie:)
blev overrasket over at se Kristen Stewart - det var lidt sjovt.

filmen kan anbefales til alle filmelskere!

Tribute

Den var lidt dårlig lavet. Selvom at der var meget action i filmen var der stadig noget helt til grin i den. Personerne var fed nok men den var også sværd at forstå.
Næsten alle i Jumper har den super evne jeg kan lide nemlig at Telepoter.

S. Rico

Jeg havde forventet en hel del af den gode idé der ligger bag historien. Men selv om det er lækkert udført, og historien har det obligatoriske tvist, så er det for middelmådigt og bliver hurtigt kedeligt.

Mr

En film der bør ses, hvis du ikke kan få nok af The Butterfly Effect. Den er rimelig rodet og vil rigtigt meget. Til tider har den sine gode sider, men samlet set er den lidt skuffende.

mADS 22

se den, den er OK

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.