Cookie- og Privatlivspolitik

Jumanji: The Next Level

Tilladt for børn over 11 år
Adventurefilmen har en actionmættet og humoristisk stemning. Den indeholder flere dramatiske scener, hvor mennesker jages og angribes af vilde dyr, slås og er i alvorlig fare. I en scene bliver en mand pludselig angrebet og sluges halvt af en kæmpeslange. Det dramatiske forstærkes af chokeffekter. Handlingen foregår imidlertid primært i en virtuel verden, man ser ikke udpenslede detaljer og det voldsomme indgår i en humoristisk sammenhæng. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11 år, den får derfor en 11års grænse.

Se mere på medierådet.dk
05.12.2019
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jumanji: The Next Level
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Babybio
|

Adventurefilmen 'Jumanji: The Next Level' er en efterfølger til kæmpesuccesen Jumanji: Welcome to the Jungle, der var et slags reboot af Robin Williams-filmen fra 1995.

De fire venner fra den første film er tilbage, mens det farlige Jumanji-spil atter byder på store udfordringer. For da en af vennerne forsvinder ind i spillets jungle, følger de tre andre efter. Tror de da.

For intet er helt som tidligere, og bl.a. er den forsvundne Spencers bedstefar på mystisk vis er havnet i spillet.

Godt nok indtager vennerne nye avataerer i denne omgang, men deres redningsmissionen står som i den første film også på en række farlige udfordringer, mens de ligeledes må redde Jumanji fra en fæl fjende.

'Jumanji: The Next Level' har igen Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan og Kevin Hart som avatarer i Jumanji-spillet, og derudover er Danny Glover og Danny DeVito med på rollelisten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (288 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Det er ikke raketvidenskab, men indenfor sin genre fungerer 'The Next Level' glimrende." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "At imponerende teknik og overdådige computereffekter intet formår, når selve handlingsforløbet og idegrundlaget svigter, er denne 'Jumanji: The Next Level' et irriterende og skuffende bevis på ..." (Helle Sihm)

 • Filmland P1

  "... det [er] svært ikke at blive eksalteret, når amerikanske filmmagere disker op med en toer, der faktisk giver mening. [...] en skarpt udtænkt film, der genbruger det oprindelige koncept, men føjer nye, overraskende lag og idéer til." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... det, der føltes friskt og sjovt i etteren, har allerede et vist rutinepræg i toeren." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er sjovt nok, men spillets udfordringer [...] er mere business as usual. Men de virker åbenbart igen ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Fin søndags-underholdning, men ikke en man tænker længere over.

Oszar

Skuespillet er for det første rigtig troværdigt, og de gør det alle sammen godt.
De gør det alle sammen troværdigt og morsomt, og de løser deres skuespiller mæssige opgave på gode måder.

Og det er jo en komedie, og det kan man også mærke, og på en god måde.
Der er nemlig masser af god humor, og selvom der er nogle jokes som går meget igen, så er det meste af humoren
underholdende.

Plottet er, fint nok, fordi jeg synes det er som det skal være, ud fra, at det er en komedie.
Men hvis man har set den forrige, så skal man ikke forvente en masse nyt, fordi det er meget det samme, som den forrige, med en smule nyt.
Men jeg synes det er meget underholdende.

Filmen er dog ikke så realistisk i forhold til de slags personer som filmen prøver at vise, men det er fint, fordi det er en komedie.

Så overordnet synes jeg, at Jumanji: the next level, er en meget underholdende fortsættelse, og jeg synes det er fint, at det er meget det samme som den forrige, fordi det er underholdende og det virker.

August

filmen er præget af den sjove humor, og det gode venskab/lidt kærlig mellem hovedrollerne. Og derfor nød jeg stadig filmen, på trods af at dens historie var ret så elendig, den er heller ikke spor spændende.

MArCuS

Meget bedre end den første/anden i filmserien. Fedt der er blevet lagt op til en tredje/fjerde film.

Carl Johan

Den var meget god

Thomasuser/295668

Så filmen i Cinemaxx her til aften i Århus. Den var okay - måske en anelse usammenheængende men jeg var underholdt. Synes doge at reklamen for nr. 3 i rulleteksterne mindede lidt for meget om Jurassic Park hvor dyrene også kommer til vores verden.

Hvis der er noget som søger et rekrutteringsbureau i Århus så tjek https://nextrekruttering.dk/rekruttering-aarhus/

Rasmus/Musen

Jumanji: The NEXT level var i mine øjne en rigtig sjov film med god humor I. Historiemæssigt er jeg helt lige så enig igen. Men uanset hvad, så var det bestemt en oplevelse værd i biografen. Der blev helt bestemt grint flere gange under filmen, og det er nok det, som jeg vil komme til at huske den bedst for. Skuespillerne er sjove alle sammen, så det kan i hvert fald ikke være helt dårligt(P.S: Du skal ikke lægge dig ud med Dr. Smolder Bravestone på dit sidste liv, ;-)).

Nu må jeg se, om den originale Jumanji fra 1995 også er en værdig film ligeså, som hvad de to nye film er, når jeg skal se den på et tidspunkt ude i fremtiden, :-)

S. Rico

The Rock er totalt overbevisende som Danny DeVito fanget i Bravestones store muskelmands avatar. Og Kevin Hart er direkte skræmmende god som Danny Glovers avatar. Til at starte med var jeg faktisk i tvivl, om Kevin Hart var blevet dubbet af Danny Glover, eller om det var Kevin Harts egen stemme.

Filmen lever i høj grad på den humor, der kommer ud af, at vi nu har to gamle mennesker, der ikke ved noget om computerspil, inde i Jumanji-land. Det er vældig sjovt, selv om man kan indvende, at det lidt er den samme joke, der bliver genanvendt gennem hele filmen.

Den mission de skal på her i level 2 er ret uinteressant, og det samme er den nye skurk. Så her adskiller filmen sig heller ikke fra den første film, hvor missionen også kun var en undskyldning for de mange løjer. Der er dog enkelte ret imponerende actionscener, herunder især den sekvens, hvor gruppen skal passere en samling af hængebroer over en dyb kløft og undgå de mange angribende aber.

Jumanji 2 er mere af samme skuffe. Og det skuffer ikke! For selv om der ikke er meget nyt under solen, så er det kvalitets underholdning fra start til slut.

Marvin

var inde og se den med min søster og vi synes begge den var helt vildt god.

den kan anbefales.

Iris74user/727997

Next Level, helt bestemt. Kevin Hart er bare super god i sin "nye rolle" the Rock gør det også godt som grumpy. Den lever op til hvad Jumanjii skal levere, men mangler lige det som får en til at sidde på kanten af stolen. Dog er den bestemt værd at se og jeg ser frem til den næste film i rækken.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.