Cookie- og Privatlivspolitik

Judgment Night (1993)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Judgment Night
|

Actionfilmen 'Judgment Night' følger fire venner, der tager en dumdristig genvej gennem byens værste kvarter, hvilket bliver starten på en lang række problemer.

Inden længe er de blevet vidne til et koldblodigt bandemord, og lederen (Denis Leary) har ikke tænkt sig at lade fire vidner fra middelklassen slippe væk med livet i behold. Hermed går starten på en klassisk omgang katten-efter-musen.

'Judgment Night' er instrueret af Stephen Hopkins (Predator 2, The Ghost and the Darkness) og har Emilio Estevez i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Stort set hele filmen er én lang nattejagt gennem storbyens belastede kvarterer. Og selv om der ikke sker meget mere end det, så virker det ganske godt. Bl.a. fordi filmens forholdsvis korte indledning på udmærket vis får introduceret os til de 4 unge hovedpersoner. Det er naturligvis fire forskellige typer, men man kan identificere sig med hver af dem. Og når samtidig filmens skurk er en led endimensionel satan, så er formlen til en underholdende film sikret.

Frank

God film

Wayne

At Søren Søndergaard fandt denne frem, den hører til blandt de bedre actionthrillere - selvom den aldrig er vist i en dansk biograf.

Den bygger på alle fordomme om storbyens værste kvarterer, og om at havne der og være fanget.

Kan absolut anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.