Cookie- og Privatlivspolitik

Judas and the Black Messiah

|
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Judas and the Black Messiah
|

Filmen 'Judas and the Black Messiah' handler om FBI-agenten William O'Neil, der infiltrerer De Sorte Pantere i Illinois for at holde øje med den karismatiske leder Fred Hampton.

Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther) vandt en Golden Globe for hans portræt af Fred Hampton filmen. På rollelisten finder man bl.a. også LaKeith Stanfield (Knives OutSorry to Bother You) og Jesse Plemons (I'm Thinking of Ending Things. The Irishman) i de bærende roller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Daniel Kaluuya og LaKeith Stanfield spiller de to hovedroller som hhv. Black Panther chairman Fred Hampton og FBI informer William O’Neal. De yder begge fantastiske præstationer med stor indlevelse. Især Daniel Kaluuya shiner i en meget karismatisk rolle (bedre end i Get Out).

Jeg kendte intet til historien på forhånd, og det var både udmærket underholdning og god historietime om Black Panther bevægelsen i Chicago i slutningen af 1960’erne. Eksempelvis havde jeg ingen anelse om, at Black Panther samarbejdede med hvide ”rednecks”. Begge grupper hadede nemlig politiet, som gennem hele filmen omtales som ”pigs”.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.